2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
Arkadaşlar merhabalar , parayı yatırdım ama telefon numarası hatasını bende alıyorum ,birde hangi sınava girecegimizi internetten seçiyoruz değil mi parayı yatırırken değil yani
-
Bir banka müfettişi olarak gercekten araştırarak ben bu işi yaparım dıyerek müfettişlik veya kontrolörlük mesleğine giriş yapın .Ne iş olursa yaparım ,elime biraz para geçsin modunda olan serbest meslek erbabı iibf li gibi çalışmaya başlarsanız inanın o işten çıkış o kadar kolay olmuyor girdikten sonra .hayatınız tamamen işinize göre şekilleniyor.gençler kolay gelsin
-
@meç ben 2sinde girdim bence halkbank daha zor dostum.yani ziraat puanim daha yuksek geldi ve sorular geneldi.halkbankta ozellikle gk biraz genis
-
merhaba arkadaşlar ben 2014te mülakatta elendim başvuru şartlarında mülakattan elenmemiş olmak şartı yok değil mi okudum göremedim de emin olmak adına size sormak istedim
-
@yurtlu-john hah seni yakalamisken soralim hocam bize turneden bahseder misin senede ortalama kac ay oluyor
-
@fablo geçen yıl alımı İstanbul için uzman yardımcısı 52,9 iç kontrolör yardımcısı 67,08 müfettiş yardımcısı 72,9
-
@sk26 hocam simdi yuksek lisans kayitlari en erken aralikta basliyo bunun kaydi falan derken subato falan bulur bizim durumumuz nasil olcak?
-
@gag cok sagolun hocam uzmanlık secmem bu sefer o zaman
-
@derya-senol var kardesim o sart malesef
-
servis görevlisi için hangi kaynakları önerirsiniz tecrübeli arkadaşlar yanıtlarsa seviniriz
-
@deschain Bu sene hangi branştan gireceksiniz acaba sınava? Ben iç kontrolörlük düşünüyorum ama sayı az olduğu için çekindim.
-
@gretchen Müfettişlikten gireceğim bu sene, inşallah olur bakalım
-
@sz sinav saatleri aynidir
-
@yucuklu_sumurta il bazinda istanbul ortalamayi düşürür, Ankara yükseltir, diger illerde bu ikisi arasinda bir ortalama gosterir genelde. . Net cevap veremeyecegim uzman yardimciligi isteyen için gayet istah kabartan bi rakam. Gecmis yillarda baska kamu bank. Servis gorevlisi 60 61 62 63 64 bandinda kapatmis fakat oyle bi yildayiz ki bunlar son ziraat sinavi ile birlikte 70e bile cikti. Birazda is soru hazirlayan kurumada bakiyor.
-
@duranvarlık teşekkür ederim hocam. Gönlümden uzman yardımcılığı sınavına başvurmak geçiyordu daha zorsa riske girmeyim servise başvurayım.
-
@zenginmemur ederler. Genelde servis gibi pozisyonlarda yasadiginiz ile gore atarlar. Eger bastan istanbulda calismak gibi bi arzunuz varsa istanbuldan adres bildirin.
-
@shady1 hocam en az 8 ay olur ama bankasına göre değişir..6 aydan az olmayacagı kesin diyebilirim.
-
@fenerbahceli hocam seviye olcemem ama kendimden cevap vereyim yds den 25 aldim, gecen sene 60 ingilizce vardi galiba halkbank uzm yrd. sinavinda yarisini yapamam diyordum 33 dogru yaptim
-
@yurtlu-john ortalama oyle mi . Cokmus baya
-
@deschain hakkımızda hayırlısı. Ben de uzmanlıktan gireceğim büyük ihtimal. Gk gy için kpssye yönelik yaptığımız çalışmadan ayrı bir çalışma yapmaya gerek var mı?