2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
Parayı yatırdım 3 saattir hala hata var diyor. Neden.
-
@yazgan, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
Genel Yetenek Genel
Kültür, Alan Bilgisi ve Yabancı Dil bölümlerinin her birinden bölüm bazında sorulacak soruların en az yarısını doğru olarak cevaplandıran; mesela bankacılık ve finanstan 9 soru var 4 doğru yaparsak eleniyormuyuzBu tuhaf konu benim de kafamı kurcaladı.
-
@qq12 hocam Alan bilgisinden soruların en az yarısını diyor bankacılık ve finans demiyor
-
@qq12 alandan 70 sorunun 35 tanesini yap kardeşim gerisi hiç kafanı kurcalamasın alt ders bazında baraj yok. O sadece vakıfbankın sınavında var, onlarda 40”ar tane soru sorduklarında iktisat maliye hukuk en az 20 şer yap dio. Halkın uygulaması genel bazda baraj.
-
Hayırlı olsun arkadaşlar. Askerlik durumu benim gibi sıkıntılı olan arkadaşlar için İnsan Kaynaklarını aradım. Biliyorsunuz ilk grupta en az 01.06.18 3. grupta en az 01.09.18 tarihine kadar tecilli olmak gerekiyor başvurabilmek için. Ancak bu yükümlülük mülakata girerken geçerli olacakmış yani mülakat için belgeleri teslim ederken. Yüksek Lisan yapıp bu dönem mezun olacak arkadaşların askerliğini 1 yıl daha tecil etme şansı var. O yüzden mülakat, mezuniyet sonrasına denk gelirse mülakata girebileceğiniz anlamına geliyor bu. Böyle bir ihtimaliniz varsa kaçırmayın.
Mülakatın hangi zamanda olacağını sordum. Ocak veya şubat ayında olabilir ancak kesin bir şey diyemem dediler.
Herkese başarılar.
-
@sk26 hocam benim 22.06 servis görevlisi için gircem ama saglamiyorum bu yüzden ara dönemde yüksek lisans a basvursam olur herhalde ara dönem hangi ay oluyo acaba?
-
@friedman98 bahar dönemi şubatta başlar kardeşim. senin de durumun muamma olur benim gibi. şimdi başvurusu olan yer varsa kaçırma. sadece tezli tezsiz yüksek lisans değil uzaktan eğitim tipi öğrenim veren yüksek lisanslara da bak. belki bu dönemde vardır başvurusu devam eden.
-
Arkadaşlar şimdi muffettişlik kontrölörlük be uzmanlık aynı başlık altında açılmış sorular aynı mı olacak acaba gecen sene kontrolluk ve uzmanlık gk gy ve yabancı dil ortakmış
-
@sk26 hocam Sakarya üni Aralık'ta başlıyordu geçen bahar dönemi başvuruları çünkü girmiştim diğer unilerde buna yakın olur subata kadar sarkan vardır tabi de
-
Bir kaynak kitap vs önerirmisiniz soru çözümlü vb ?
-
Arkadaşlar müfettişlikle uzmanlık arasındaki fark nedir? Aynı sınava gireceğiz ama nasıl ayrışacak bilgisi olan var mı?
-
arkadaşlar en son ki sınava girenler var mı aranızda? yabancı dil soruları nasıldı acaba? çoğu kişi gruplarda vs çok basitti bazı sorular kolaydan zora doğruydu diyorlar.2012den başka çıkmış soru da bulamadım merak ettim ingilizce sorularını
-
@alexdesouza sınav aynı anladıgım kadarıyla sadece müfettişlik için daha iyi yapmak lazım sıralama acısından
-
@karamell Ben en son sınava girmiştim. İngilizcesi bayağı kolaydı. 60 soruda 56 doğru yapmıştım.
-
@deschain hocam ingilizce soruları yds tarzı mı?
-
@deschain çok teşekkür ederim cevabınız için yds tarzı zor değil sanırım sorular.Çünkü 2012 çıkmış sorulara baktım bayagı kasmışlar
-
@karamell 40 soruya düşürmüşler daha secici olacaktır bence bende arkadas gibi 57 58 yaptım ancak cok işe yaramadı acıkcası
-
Önceki sınavda müfettişligi kaçıran arkadaşlar kaç puanda kalmıstı yardımcı olabilecek var mi
-
Dün yeni bir ilanin verdigi heycanla heveslendim fakat bugun basvurmaktan vazgectim.
Sinava girecek dostlara basarilar -
@karamell Aslında tarz olarak YDS tarzında ama zorluk olarak onun en az 2-3 kademe aşağısında. Bu sene nasıl olur bilemem. Fakat benim zaten İngilizcem iyi olduğundan zorlanmamıştım.