2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@aslan-reyiz 82, 83 de eklenir diye liste yapılmamış da olabilir dostum
-
@paretowilfredo hahaha aynisi bana da oldu:) suc bizde degil, nick orijinal:)
-
Arkadaslar ilan hayirli olsun hepimizi cok sukur geldi.bende birsey sorayim. 9 soruluk bankacilik ve finans bolumunu icinde farkli konular var(para banka haric).banka muhasebesi,finansal sistem,uluslararasi finansal sistemler vs bunlara calismaya deger mi? Sonucta bu bolumde para banka ticari aritmatik falanda var tamami 9 soru sadece.
Para banka ve ticari aritmatik bilgim var, alanda var.sizce ayrica calismali miyim bankacilik terimlerine? -
Kesin İstanbul üni
Mi hazırlıyor sınavı -
@fablo nasıl bu şekilde yazdım bende anlamadım
-
Bu sorun çıkıyor ne yapmalıyım lütfen yardım Telefon Numaranız sistemdeki numarayla uyuşmuyor
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@aslan-reyiz 82, 83 de eklenir diye liste yapılmamış da olabilir dostum
Üstad adamsın
-
Hangi birine çalışcam yetterrrrrrr :S kolay yoldan para kazanamazmıyız:D
-
@fablo evet
-
@yucuklu_sumurta Dostum yucuklu sumurta'nın patentini alarak ve marka tescilini yaparak köşeyi dönebilirsin bence
-
@paretowilfredo iyi fikir dostumm sen çalışıyo musun meslek ne yaş kaç ben tam 87 liyim mülakatta yaştan elemezler umarım
-
Burda da guydaki gibi akıl oyunları yapacağız gibi duruyor :)) Herkes şimdi ingilizceden dolayı servis görevlisi sınavına girerse uzman yardımcılığına az kişi girecek yada girmeyecek mi... Hadi bakalım
-
Selam arkadaşlar ilan hayırlı olsun.
Servis görevlisi için para bankaya nereden çalışayım? Tavsiyesi olan var mı ? Birde çıkmış sorularınız varsa alırım.
Acaba kök çarşısında bulabilir miyiz çıkmışları? -
@kilici İlan geldiğinden beri bunu düşünüyorum :):)
-
@yucuklu_sumurta Bankacının tecrübelisi makbuldür dostum İşin şakası bunun net bir kriter olmadığını düşünüyorum. 87 de çok yaşlı sayılmaz. Ek olarak çalışıyorum. Gözlerim bin yaşındadır.
-
@kilici Bu ihtimalleri düşünürken aklıma nedendir hep İlker Tahsin gelir
-
@kilici bi basak burcu olarak asiri detayli dusunen birisiydim. Ama bu sürecte icinden ilk geceni yapip geriye cekilmek gerektigini ogrendim. Kalbine en yakin geleni sec, ustune duseni yaparak calis, gerisini rizkimizi verene birak gitsin:)
-
@paretowilfredo İsmini duymam bile yetti sınava hazır hissettim kendimi
-
Arkadaşlar sınavın saati kaç ben göremedim de Ona göre bilet alacamda
-
Arkadaslar sizce hangi ili yazmak mantikli Ankara ve Izmir cok yukske kapatmis yine mi oyle olur servis gorevlisinde birde ilk once parayi yatirip sonra mi sisteme giris yapiyoruz?