2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@luthor, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
Arkadaşlar kıvırmadan soruyorum.Lise düzeyinde ingilizcesi olan yds den sallama 35 alan birinin uzman yardımcılğında ingilizcenin yarisini yapma sansi var mi?
Ben yaptım.
-
@hadibakalim Hocam valla büyük risk benim için bu ilanı kaçırmak istemiyorum ama bir yanım şansını dene diyor :):)
-
@shady1 dostum bilgileri bir mufettis bir kontrolörden aldiklarimla derledim tanitimda kismen yanit bulabilirsiniz ilk mesajda.
-
@zenginmemur, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@umutsuz-vaka aynen doatum bakiyorum su konuda bile insanlari hemen sogutmaya calistiriyolar
Sorduğun soruya cevap verdim arkadaşım saçma saçma konuşmayın.
-
@hadibakalim tamamdır hocam
-
@luthor gecen yıl basitti cok basitti hemde ama 60 soru vardı bu yıl 40 daha secici sorular olucaktır
-
55 almıştım geçen sene uzmanlık sınavından , izmir yazdığım için olmadı
-
@luthor bence dene aynı şeyi yaşadım geçen sene ama yapmıştım.
-
Arkadaşlar ben Bilgisayar mühendisi olarak BT için başvurdum , başka var mı ?
-
Arkadaşlar ben 2015 ve 2016 sınavlarına giren biri olarak, 2015"i ankara üni. Hazırlamıştı ve ingilizceden kaybetmiştim herşeyiyle şahane bi sınavdı ve çok ölçücü bi sınavdı ingilizceside pek kolay değildi, 2016 yılı sınavı erzurum Atatürk üni aöf"si . yaptı dandik kere dandik bi sınavdı 65-66 civarı bi puan almıştım il tercihinden patlamıştım. Eğer sınavı istanbul üniversitesi hazırlayacaksa yine sağlam kaliteli bi sınav olur eğer istanbul üni. Aöf hazırlarsa ne olur ne halt yeriz bilemiyorum. Ama geçen seneki sınavın saçmalığı bilgiden çok ezbere dayalı ve kalitesizliği bankanın dikkatini çektiyse bizi iyi bi sınav bekliyor demektir. Ayrıca soru sayıları azaldı buda sınav sorularının seçiciliğini bi tık daha artıracaktır bence, özellikle ingilizcede herkes hazırlıklı olsun çünkü en çok kıyımın yapıldığı ders bence.
-
Dostlar tecil tarihim 22.06.2018 haliyle servis gorevliisne basviramiyorum. Mülakata kadar tecil ettirsek ara dönemde yüksek lisans yapsam bir sorun olur mu ?
-
@friedman98 hocam evrak teslimine kadar sansımız var sanırım ertelettık ertelettik
-
@iyimser16 cok güzel yorumlamışsınız gecen yılki sınav cok kötüydü her yönden umarım bu yıl daha güzel bir sınav olur
-
@jakuppp başvuru ekraninda sormuyor öyleyse öyle yapicaz hocam başka sans gözükmüyor uzman uardimciliginda ingilizceme güvenemiyorum ee sayı da az olunca
-
@Jakuppp Bey evrak teslimi sınavı mülakata kalırsak mülakattan öncemi oluor yoksa mülakatıda geçip kesin olarak kazandıktan sonramı oluyor bilginiz varmı?
-
@engin0516 tam bigiye sahip olmamakla beraber mulakat aşamasında sanırım ilk sayfa da bahsetmişlerdi oraya bakabilirsiniz
-
Ay bi ilan beni nasil heycanlandirdi nasil heycanlandirdi belli degilicimde cicekler acti. Insallah sonu her zaman oldugu gibi hayal kirikligi olmaz️ Olsa da napalim, nasip degilmis demeyi coktan ogrendik zaten. Ama bu gece kuracak hayalim var, buna da sukur:)
-
yarısını doğru yapma zorunluluğu maliye iktisat hukuk ayrı ayrı mı hesaplanacak yoksa 70 alan sorusunda 35 doğru yeterli mi barajı geçmek için mesela hiç maliye yapmasak olur mu
-
Gecen yil ataturk hazirladi ve ingikizce gercekten kolaydi.ben 64 aldim barajlarida gectim il tercihinden olmadi.simdi istanbul uni hazirliyor ve saglam bir ingilizce gelir diye dusunuyorum hele hele 40 soruya dusuruldu ki..servise basvurmak su ilansizlikta yapilacak en rasyonel hareket sanirim.Sonra alani fulle gk gy iyi yap ingilizceden baraj alti kalmak yikar..zaten guy mulakatinin enkazi altindayim hala..
-
@yazgan Alan oturumu bütün olarak geçerli dostum. Her alan genel başlığı altında koşula tabi.