2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@cokkoprens yapılmıyor tüm alımlar istanbul yazıyor ilanda.
-
@fablo hocam cünkü gecen seneki alımlarda il faktörü vardı puanları illere olan talep belirledi. Ama Bu sistem de gecen sene olmazdı ik il begendiremezdi kimseye. Bu sene istanbul var sadece herkesi tek havuzda toplayacak.
-
Arkadaşlar başvururken kullandığınız fotoğraflar hepiniz sinek kaydı mı , sadece bıyık olan fotoğraf sizce sıkıntı mı (normal sakallı fotoğraf ile başvuru yapan var mı)
-
@duranvarlık kardeşim geçen yıl ingilice barajını kaldırmamışlardı, her bölümden %50 doğru yapıp genel puanınında 60 olması lazım, o genel ortalamanın 60 olması kuralını esnetmişlerdi. İngilizceden bi taviz yoktu yani
-
@akbabos eyvallah kardesim
-
şimdi bu başvuru yapan 20.000 kişi içindeki erkek adaylar askerlik tecil şartını taşıyor mu taşımıyor mu? Yoksa yalan yanlış bilgiler yazıp kul hakkına mı girecekler? Allah bilir.
-
@akkygsz basvuru sayisini nerden biliyoruz hocam
-
@can bu tercih sistemi sizin dediğiniz gibi işlediğine emin misiniz? yoksa sadece tahminde mi bulunuyorsunuz? eğer sizin dediğiniz gibiyse zaten herkes müfettişlik-kontrolör-uzmanlık şeklinde tercih yapar o yüzden dedim.
-
@hahamas yok hocam tamamen benim fikrim ik dan aldığım bir bilgi degil. Eger tercih konusunda kararsızsanız mutlaka ik ile görüşün
-
@deschain ziraat katılım mulakatina gittiğimde tecil tarihi tutmayan arkadaşa komisyon direk elendin demis
-
@can bunu iyice bilen biri aslında açıklasa güzel olur baya.
-
cok dusundum . Ayrıca gidip yıllarını bu işe vermıs ingilizce hocalarıylada görüştüm . 1 ay da 40 soruda 20 dogru yapma işi cok zor dedı . 1 aylık calısma temponun cok buyuk cogunlugunu ıngılızceye ayırsan dahı ihtimal az dediler .
Bende tercıhımı degıstırıp servıs gorevlisi yaptım . Başarılar herkese -
merhabalar.
ben ilk defa sınava gireceğim. nasıl ve hangi kaynaklardan çalışmam gerektiğine dair yardımcı olur musunuz ? -
Arkadaslar iyi geceler tercih olayinda ne oldugunu anlayan veya ne oldugunu bilen bi hayirsever varmi?bu siralama olayi kafami karistirdi
-
Geçen sene sınav merkezini Adana olarak tercih eden arkadaşlar sınav nerede gerçekleşiyor Çukurova Üniversitesi yerleşkesinde mi?
-
@boşluk evet çukurova üniversitesinde yapılıyor
-
arkadaşlar işletme işletme yönetimi finansal yönetim konularında ağırlık olarak hangi konulara bakmalı ? yardımcı olun birazcık
-
@iyimser16 hocam bu istanbul un aöf sorularını bulamazmıyız
-
@kurumsinavi ben bakınımdım ama bulamadım güzel bişey
-
@bonus teşekkür ederim.