2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@gerha bende ziraatten elendim ve çok ahım var o kuruma sana naptilar
-
@gerha helal olsun hocam o zaman haketmissin
-
@pluton hocam biraz konu dışı olcak ama merakımdan soruyorum. banka sınavlarını yaklaşık 2.5 senedir takip ediyorum fakat türkiyenin en büyük bankası diye geçinen ziraatın müfettiş alım ilanına hiç denk gelmedim bi geçen aylarda uzm yardımcısı aldı. fakat onlardan sonra gelen vakıf ve halk her sene müfettiş ilanı açarken onların neredeyse 2 katı şube sayısına sahip olan ziraat zar zor ilan açıyor. burdan ziraat ya içerden yükselmeyle ya da el altından müfettiş alıyor gibi bir sonuç çıkabilir mi?
-
@brifing Evet hocam bende bunu merak ediyorum. En son 2015'te ilan açtılar sanırım. Bu sene ziraatin sınav açma ihtimali var mı acaba
-
Ben de ziraatin son alımında yedekteydim ama sıra gelmedi imkanları çok iyi oldukça üzülmüştüm umarım muf yard veya uzman yard sınavı acar ben bu seneden umutluyum 3 sene oldu ilana çıkmadılar(iştirakler haric)
-
@deschain en son açılan uzmanlık sınavı ziraat için katılım içindi ve en son müfettiş 2014 'de alındı 55 kişi ve ziraate müfettiş olan bi tanıdığım bu sene çok büyük bi olay ya da durum olmaz ise şubat ya da mart gibi ilanın geleceğini söledi
-
Bugünde mi karavana. Artık sonuç muhabbeti bile bitmiş ziraat konuşuluyor halkbanktan umut kesildi
-
@derbeder31 Teşekkürler bilgilendirme için hocam. Duyum kesin mi? Halkta bazı sağlık sorunları yaşadım, pek bakamadım da ziraate başlayayım diyorum o zaman.
Bir de 2015'te aldılar müfettiş yardımcısı hocam, ilana bakabilirsiniz. -
@deschain bu ilan işlerinin nasıl olduğunu bilirsin hocam kesin diye bi şey diyemem ama önceki senelerde konuştuğumda ilan gelmez bu sene demişti o tanıdığım , bu sene ise geleceğini söylüyor bakalım görecez
-
Evet benimde bir tanıdığım var ziraatte şube müdürü alım açılıcak dedi.
-
@brifing inan bilmiyorum hocam bende sağlam bı alım bekliyorum hiç bı duyumum yok. Ama ziraattede alım olmamasinin nedenini şartları çok iyi olduğundan istifaların olmamasına baglayabiliriz. Bide güvenlikçiler den servis görevlisi yapacaklardı yaptılar mı bilmiyorum ama kurum içinden tedarik edebilirler. Fakat tabi kalifiye elemana illaki ihtiyaç duyacaklardır bende Şubat Mart gibi bı ilan açacaklarını düşünüyorum
-
arkadaslar ik ya ulasamiyormus kimse sanırım. Bugun aciklana bilir mi ?
-
İK ile görüştüm az önce bugün açıklanabilir yetişmezse haftaya dedi arkadaşlar bilginiz olsun ️ diye biri yazmış face bu gün olmazsa haftaya cumaya kadar gider bu iş
-
@jaeger bugun olcagını sanmıyorum ciddi bir hata yapıldı demek hala açıklayamadıklarına göre
-
@fablo banada açıklanmaz gibi geliyor
-
uzman yardımcılığı ile ilgili sorusu olan ?
-
@kaptanbarbarossa uzman yardımcısımınız hocam ik da tanıdığınız varsa biraz baskı yaparmısınız?
-
@kaptanbarbarossa maaşlardan bahseder misiniz hocam
-
@esra-uz hocam yas siniri ne olur mufettislik ilaninda
-
@paisse yanlış hatirlamiyorsam ziraat 30 yaşına kadar kabul ediyordu eğer ilan gelirse muhtemelen 01.01.1988 ve sonrası şeklinde gelir