2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@elif-atılgan cık: )
-
@pusucu sinavi kazaninda maas sonraki asama. Issiz adam icin hepsi iyidir arkadasim. Muf. Kontrolur yada uzman yard. Olursan su sinavada hazirlansam sunada girsem derdini sakinlestirir kendine rahat bi yol cizersin hepsi bu.
-
@muzlusut Ya tamam da hali hazırda çalışıyorum zaten, şuanki işimden daha iyi olup olmadığını anlamak için sormam çok doğal değil mi? Yoksa üzerimde herhangi bir baskı yok rahat rahat gireceğim eğer kararımı verirsem.
-
@pusucu 3bin kusurden 6bin kusure dogru uzanıyor maaslar yillik toplamda. Uzman yard. Kontrolor ve muf. Diye ayir.. yetki alinca dahada artiyordur muhtemelen.. Ben genel anlamda yazdim hocam burdaki bi cok kisi oranin maasi az felan flan diye yerden yere vurur vesaire vesaire.. ornegin uzman yard. Guy gibi baslarsin ydil puanin yoksa maasin daha dusuk hatta ama su var ilerde bi banka muduru olabilirsin yukselebilirsin yani. . Sizin mevcut isiniz ne suan ?
-
@şule o baslik var hocam
-
@muzlusut Doğrudur hocam millet sallamaya yer arıyor zaten. Bir yerde halk müfettişliğin 6-7 den fazla olduğunu okumuştum emin misiniz o civarda olduğuna. Ben big fourdayım şuan.
-
Bankada işe başlayıp diğer kurum sınavları kazanılırsa süreç içerisinde başka kurumlara geçiş imkanı var mı?
-
@pusucu bazı aylar öyle hocam ama 3250 brute imza atılıyor
-
@mülkiyeli45 kusura bakmayin ben bilmiyordum.
-
@zenginmemur hocam linki var mi acaba.Cok tesekkur ederim
-
-
@muzlusut 3250brut mufettis maasi mi hocam
-
Mufettislerin sozlesmede brut kac liraya imza attığını bilen var mi arkadaşlar?
-
3250 lira civarında olduğunu okumuştum. Diğer gelirlerle beraber 5000 lira civarında geliyor. Tazminatla beraber daha da yüksek.
-
arkadaşlar sınavı ist üni auzef hazırlayacak ama hiç iyi şeyler yazılmamış hakkında. bu sınava nasıl çalışçaz arkadaşlar. ?? soruları hep ayrıntılıymıs
-
-
@shady1 4000 civarı
-
@shady1 evet brut 3250 3500 e imza atılıyo
-
@muzlusut bunun üzerinden mi 18 maaş oluyo hocam?
-
@rmazandavulcusu hocam dil tazminatı var harcırahı var oyu var buyu var mufettişlerin maasından cok eklentisi oluyo ve iyi paralar zaten kazanırsınız şupheniz olmasın mesleği sevin, adam bankaya 170 mufettiş almıyo 1000 mufettiş almıyo 35 tane alıyo bunun her yonden zaten bi anlamı var maas dı oydu buydu ... çalışın arkadaşlar bu işler birazda nasip işi.. Halk 19 Vakıf 21 maas olsa gerek