Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
Mülakatta sıralama dikkate alınır mı acaba ? Bı öngörüsü olan var mı ?
-
@luthor olabılır hocam ılk 50 ye kadar baktım 12 kışı kgk epdk vmy kaymakam spk sgkmuf olmuş gerisini siz düşünün
-
%5.84 şans
-
@fiscaldrag mülakat tarihi belli mi hocam
-
Sınav sonuçlarının açıklanmasıyla mülakat tarihi arasında kaç gün varmış acaba bilen var mı 12 mart gibi bir süre konulmuş bir takvim düzenlediklerini düşünüyorum ama tahmin tabi ki
-
Mülakata gelmeyecek çok kişi olduğunu bildikleri için evrak gönderme şartı koymuşlar.
-
@sukut_u-hayal Duyuruda öyle bir bilgi yok ama evrak istendiğine göre süre kısa tutulabilir diye düşünüyorum. Önceki alımlarda çok uzun süreçler söz konusu, umarım yine öyle olmaz.
-
başka kurumu kazananları listeleyen arkadaş buralarda bir yerdesin biliyorum
-
@leviathan Keşke bizi aydınlatsa
-
@leviathan o @black olmasin
-
@leviathan burada benlik bir durum yok sonuçta sadece mülakat listesi inşallah kazanan arkadaşlardan 9.pro sosyal güvenlik denetmen listesi ile ortak olanları listemize ekleriz zaten sgk nın açıklayacağı yok.
-
@leviathan 187. sıradayım an ıtıbarıyle 38 arkadaş başka kurumları kazanmış:D
-
'beyan formu' yazısı neden sayfanın başında değil de bir sonraki sayfada tek başına takılıyor acaba ? bende bir tek böyle bu acep
-
@heredotolga hocam başka kurumları kazanması mesele değil guyu kazanan adam bizden önce girer mülakata neyi kazanmış o daha önemli :)) bu arada cidden emek ister yaptığın iş
-
@adnan-ötüken yok hocam sadece mufettıslık vek ayamkamlık ust kurular hocam
-
@heredotolga listeyi bitirdiğinizde bizi bilgilendirin hocam
-
430 kişinin yazılı sınavı kazandığı bir sınavı da uzun zamandır görmemiştik
-
@antimülakat, içinde söyledi: Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
430 kişinin yazılı sınavı kazandığı bir sınavı da uzun zamandır görmemiştik
-
Yaklasik 200 kisi girer artik son tahlilde
-