Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
Daha garibi yazılıyı ocak 2014 de sözlüyü Aralık 2014 de yapmış.
-
Malesef kpss kurum sınavı yüksek puanlar mülakat desen iyi geçti ama benden 10 puan düşük olanlar atandı @1903bjk
-
Dolduracağımız başvuru formunu bulamadım ben link atabilecek var mı ?
-
turne süresi hakkında bilgisi olan var mı?
-
E devlet üzerinden yapılacak başvuru @varolistan
-
@mesnetsiz Hocam son alımda 660 kişiden sadece 27 kişi mi yazılıyı geçebildi yoksa ben mi yanlış verilere ulaştım?
-
4 yanlış bir doğruyu götürüyormuş galiba
-
@luthor pek bi bilgim yok açıkçası
-
82 ye kadar düşer mi boşuna posta parası vermek istemiyorum
-
Arkadaşlar belgeleri posta ile gönderecek olanlar diplomanin aslını göndermek zorunda mı?
-
Pardon aslı gibidir örnegini olacak:)
-
@maxmin bi sitede 27 kasım 2013 te yayınlanmış meslekle alakalı bu yazıyı gördüm.. "Müfettişlerin görev merkezi Ankara'dır. Ancak, müfettişlerin taleplerinin bulunması halinde, Teftiş Kurulu Başkanı’nın teklifi ve Genel Müdürün onayı ile hizmet gereklerine de uygun olarak, Ankara dışında Genel Müdürlükçe belirlenecek illerde harcırahsız şekilde daimi ikametlerine izin verilebilir. "
-
@baumol, içinde söyledi: Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
4 yanlış bir doğruyu götürüyormuş galiba
İlanda ole bise yazmiyor girenlerden mi duydunuz
-
@brzezinski evet hocam
-
@brzezinski doğrudur hocam ben de 2013 de uzmanlık sınavına girenlerdenim. yanlışın doğruyu götürdüğü nadir ve değişik bi sınav türüdür.
-
@marjinalist anladim hocam uzman sinavi da olsa zorluk sayistay veya mhuy kalitesinde mi yoksa gereksiz zorlama sorular miydi o sene
-
@brzezinski gereksiz ve anlamsız zorlamaydı ama tekrar girecez bakalım nasıl olacak
-
arkadaşlar idari yargılama hukuku yok mu ?
-
@hadinbahım varmış
-
arkadaslar aslı gibidir onayını noterden baska bu kurum için yapan bi yer var mı
bir de postayı ne ile gonderirsek daha hesaplı olur
simdiden teskkur ederim