Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
@luthor Maalesef zorunlu olarak doldurulması gerekiyor, aksi hâlde başvuru yapamıyorsunuz. VMY'de de aynı durum vardı ve son gün başvurabilmiştim bu nedenle. Memur olan arkadaşlarınız vs. varsa yazabilirsiniz.
-
@fiscaldrag Annem babam devlet memuru yazılmaz dimi?
-
@luthor Akraba olmaması istenir genellikle.
-
@fiscaldrag Kimseye de güvenemiyoruz ki arkadaş milletin bu referans işinden hayatı karardı.Bunu zorunlu tutmak nedir anlamıyorum.Neyse sağolun hocam.
-
@uğur-alcan hocam diploma gönderirken de e devlet çıktısı kabul ediyorlar mı ? Ben onu tam anlayamadım
-
İl müdürlüğünden onaylatabiliyor muyuz diploma fotokopisini ? Olursa boşyere para vermeyelim notere
-
@baumol evet arkadaşım. e devlet'den "Mezun Belgesi" alıp hem fotoğrafını çekerek ya da tarayarak başvuru formuna ekleyebilir, hem de mezun belgesini postayla ya da elden kuruma teslim edebilirsin. Böylece diplomanın aslı, mezuniyet belgesi, noter onaylı, üniversite onaylı sureti gibi şeylerle uğraşmana gerek kalmaz.
-
@baumol yani diploma ya da mezuniyet belgesi yerine e devletten alınan mezun belgesi fotoğrafı ekleyebilir ve kuruma gönderebilirsiniz. diploma yerine geçerlidir.
-
@uğur-alcan çok teşekkür ederim hocam. Beni maddi bir külfetten kurtardın
-
@baumol rica ederim.
-
@fiscaldrag hocam memur derken illa uzman veya mufettis olmasi mi gerekiyor arkadasimizin
-
@brzezinski Hayır, öyle bir gereklilik yok. Statüsü fark etmeksizin memur da yazabilirsiniz, özel sektörden birilerini de yazabilirsiniz. Sizin hakkınızda bilgi verebilecek biri olması kâfi.
-
@fiscaldrag eyvallah hocam
-
sayfa hata veriyor aynı sorunu yaşayan var mı ?
-
@genclerbirlikli bendede aynı
-
@luthor başvuru yapayım diye dersi bırakıp pc açtım, kyk açılmıyor gümrüğün başvuru linki bile yok
-
@genclerbirlikli Yarın düzelir muhtemelen.
-
Arkadaşlar e-devlet'ten çıktısını alacağımız mezuniyet belgesini bir yere imzalatmamiz gerekiyir mu yoksa belgelere doğrudan ekleyebilir miyiz?
-
@25torsteinn doğrudan ekleyebilirsin
-
@uğur-alcan bu konuda eminn misiniz e devletteki çıktıya noter onayı gerekmiyor mu şimdi