Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
Ceza da beyin yakan bir soru vardı kanunların geçmişe yürümesi falan. hangisi yanlıştır diyor ben üç tane yanlış buldum en yanlış olanı işaretledim suç değilken işlenen suç sonradan suç olursa cezalandırır diyordu
-
@paretooptimal AİHM sözleşmesi yaptım
-
Özel hukuk hepimizi bi zorlamis belliki. hakkimizda hayırlısı olsun arkadaşlar geçmiş olsun bunu da atlattik
-
@paretooptimal doğruyu sormuyordu dimi
-
@luthor hatırlamayadim hocam
-
@hadinbahım inşallah öyle değildir bende öyle düşündüm ama yanlış soruyordu sanki
-
Muhasebede tablo vermis hangisinyanlistir diyordu.A grubunun alanda son sorusuydu.Neydi onun cevabi?
-
@kizilderili ben taksir yaptım onu. Pamir vardı havuzda boğulmuştu, annesi taksirle sorumlu olmuştu çocuga göz kulak olamadı diye. O geldi aklıma
-
@luthor b grubunda e şıkkıydı ama içeriği hatırlayamadım
-
@dumbass Helal olsun hocam.İyi bağlantı kurmuşsunuz
-
@paretooptimal hocam bağlı ilgili Maliye de ki soruydu genel idare özel falan vardı bu orman genel müdürlükü goclu soru baska
-
@heredotolga doğrudur hocam ben idarede bir şeyi özel bütçe yaptım. Başka hatırlamıyorum
-
@paretooptimal duran varlık devir hızı olmalı zira verilenlerle onu bulamayiz
-
@luthor devir hızı yaptım
-
@heredotolga aynen hocam satışları vermediği için bende öyle yaptım
-
7/A muhasebe kaydı vardı onu ne yaptınız
-
Hangisi kesin hesap kanununda yer almaz diye bi soru vardı maliyede
-
@robinson1 evet vardı önce bütçe eki anladım ben o soruyu sonra fark ettim tahmin raporu gibi birşey vardı sanırım onu işaretledim
-
@paretooptimal faaliyet raporu muydu ben de onu işaretledim ama hiç emin olmayarak hocam
-
@paretooptimal genel üretim gideri borçlu olan şıkkı yaptım