Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
@hadinbahım inşallah hocam . Kimse İngilizceye yorum yapmamış herkes salladı mı
-
@paretooptimal bende sizin gibi düşündüm ama enerji talebi artar dedim niye sormayın şimdi düşündüm de hiç bir mantıklı gerekce bulamadım
-
@paretooptimal ben süper salladım:) okumaya çalıştım okuyamadım :))
-
@paretooptimal
Gsmh=gsyh+(yabancıların ülkede ürettikleri-yerlilerin yurtdisinda urettikleri)Bunun gibi birsey miydi cevap hocam?
-
@hadinbahım bende hep tek şık yapardım bu sefer başka bir alanın yirmi sorusunu nasıl kodladıysam onu da öyle yaptım :))
-
@luthor Aynen hocam cevabın o olmalı
-
@luthor tam tersi değil mi hocam gevurlarin türkiyede ürettikleri eksi Türklerin gurbetten getirdikleri arti
-
@luthor yabancıların ürettiği çıkarılıp türklerin dışarda ürettiği eklenmeliydi
-
Hisse senetleri ihracı yapan varmı
-
@heredotolga zaten alacağı şüpheli ticari alacaklara aktarmak ihtiyatlılık gereği olan bir şey değil mi ?
-
@paretooptimal İngilizce için bende cevap vereyim. YDS 85 ve 83 puanım var bana zor geldi sorular. Ya bir süredir ingilizceyle ugrasmadıgım için ya da cidden zordu sorular
-
@hadinbahım ben hisse senetleri ihracı yaptım hocam yanlış hatırlamıyorsam orada finansman gideri oluşmuyordu.
-
Borçlu kayıtları soruyordu. Satıştan iadeler, ind. KDV, ticari mallar
-
@hadinbahım tahvil ve hisse senedi arasında kaldım. Hisse senedi yaptım galiba
-
@baumol hocam bu sorunun aynısını bir soru bankasından çözdüm teminat verilmesi sizi karşılık ayırmaya yonlendirmli diyordu ben öyle yaptım bakalım hangisi doğru çıkacak
-
Ödvf 10000 alacaklı
-
Bir yıllık kira peşin tahsil edilmiş. Bunun aktif pasif ve gelir tablosuna etkisini soruyordu. Aktif ve pasif etkiler yaptım ben sizce ne
-
@paretooptimal ben aktif pasif ve gelir tablosu yaptım
-
@paretooptimal Hocam aktifi,pasifi ve gelir tablosunu etkiler yaptım ben
-
@heredotolga hocam o soruda ben önce şüpheli ticari alacaklara alma kaydı yaptım hem karşılık kaydı. Şıklarda doğru olan sadece 13000 karşılık kaydıydı