Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
@buhara hocam o ne öyle ya :))) çok saçma olmuş o iş,yani illa orda yazanı söylememizi bekliyolar sanırım
-
@pawnex yazani soylemiyosan bilmiyo bu ya diyolardir
-
@shady1 valla öyle heralde hocam korktum şimdi :))))
-
@pawnex aynen hocam zarftan çıkan kâğıtta sayfanın sayısını söylüyor bayan başmüfettiş ve arkada projeksiyondan hemen yansıtıyorlar, sen cevap verirken oraya bakıyorlar
-
@harristodaro mülakat komisyonun sorulan soruların cevabını bilmemesi ayrı bir ironi. Ben soruları açıklarken konuyla ilgili sordukları sorular ,Konu hakkında bilgilerinin olmadığını gösteriyordu .(Her soru için değil tabiki)
-
Komisyon herkese iyi davranıyor hoş beş falan ama 12 kişiden biri kazanacak kötü yaralayacaklar
-
@yigidooo Bu yüzden girmemeyi tercih ettim
-
@texas yani ı masraf yapmaya gerek var mı tartışılır Sayıştay a çalışmak daha mantikli olur
-
@golden-ratio bana da herkesin aksine muhasebede iyiyimdir dedim haricen soru soruldu mali tablo analizinden detaylıca ve oranın ideal değerinin kaç olduğunu bilmiyordu başkan bana da denk geldi o durum
-
Arkadaşlar mülakat yerini navigasyondan arıyorum Kyk ankara il müdürlüğü diye bi.bina gözüküyo kıbrıs caddesinde burasımı acaba doğrumu
-
@konkordatokmsri tam karşısındaki pembe bina hocam yazıyo üstünde teftiş kurulu başkanlığı diye
-
@macmohan2 teşekkür ederim hocam çok sağol
-
Mülakata giren Arkadaşlar tvs den soru geliyor mu ?
-
Arkadaşlar gardan mülakat yerine taksiyle kaç dakika da ulaşabilirim?
-
@kubraalgz kübra gelebilir her alandan bir soru geliyor
-
@firito kurum sınavında kapsamiodu o yüzden sordum teşekkür ederim
-
@kubraalgz Sözlü sınavda yazılı sınav konularından sorumlular yazıyordu o yüzden sorulmaz diye düşünüyorum
-
@iktisatcikiz 5 dk da
-
arkadaşlar bir ses verin nasıl gidiyor mülakatlar kimse bir şey söylemiyor.
-
kızılaydan nasıl gidiliyor arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz