Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
@wilfried bende onu yaptım kocam kusursuz sorumluluk kamu hukukunda var
-
@paretooptimal aynen ben de kusursuz sorumluluk dedim.
-
@luthor bende gerçek olamayan boşluk dedim hocam
-
Bence genel puan durumuna göre mülakat sayısı belirleyecekler . Çok kişiyle mülakat yapacaklarını sanmıyorum. Puanların kaç civarında olacağı önemli. Yoğunluğun üstünde alan baya şanslı olacak
-
O iktisat soruları neydi ya :)) 3-5 tanesini hiç görmedim yada ben para banka bilmiyorum
-
Abd ve avrupa merkez bankalarının varlık alımı politikası nedir tarzı bir soru vardı.Onu ne yaptınız?Ben politika faizinin artırılması diye salladım tutamadım kendimi.
-
A.ş ile ilgili bir soru vardı. Cevabı ne olacaktı illerini sormuştu ben sınırsız sorumluluk mu ne vardı onu yaptım
Ben salladım karşılık oranı gibi birşey yaptım -
@luthor ben de o şıkkı salladım açıkçası
-
@paretooptimal sınırsız sorumluluk dedim hocam sermayeyle sınırlı diye. Bi de aş ye getirilemeyecek sorulmuştu ona da fikri mülkiyet hakki dedim
-
Cins ve parça borcu sorusu vardı onu ne yaptınız arkadaşlar ?
-
@genclerbirlikli Hocam o soruda as ye getirilebilir demiyor muydu?
-
@genclerbirlikli misli esya parca borcuna gayrimislimesya cins borcuna konu olmaz gibi bir sık vardı onu yaptım.
-
@luthor aynen getirilebilir diyordu ben üzerinde sinirli aynı hak olan taşınmaz die sallladim
-
@heredotolga Bende onu yaptım.
-
Üzerinde sınırlı ayni hak bulunan bir taşınmaz sermaye olarak getirilemez. Patent gibi fikir mülkiyet hakları getirilebilir arkadaşlar.
-
@genclerbirlikli o soruda Van goegh a ait herhangi bir tablo diyordu. Orada sınırlı cins borcu dedim ben
-
Mb nin modern amaçlarını falan die bi soru vardı o ne olacak tinki ben yanlız değişik bi şey vardı adını hatırlamıyorum onu yaptım
-
@baumol ben onu bilemedim gayri misil-misil olan şıkkı yaptım
-
herkese gecmis olsun. Kamu harcamalarının borclanmayla finansmanı halinde atıl fonlar harekete gecer diyen kimdi?
-
@baumol Evet öyleymiş.Yanlış yapmışım.