Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
Sınavdan sonra çıktığımızda dediğimiz gibi; herkes mülakatta gibi. Umarım 4 katı alınır mülakata.
-
84 Alan 5 İng
-
@coopdefood E- DEĞERLENDİRME:
1- Değerlendirme 100 tam puan üzerinden yapılır. Yazılı sınavı kazanmış sayılabilmek için, yabancı dil dışındaki sınav gruplarının (a, b, c, ç, d) her birinden alınan notların 50’den, sınav gruplarından alınan notların ortalamasının da 65’ten aşağı olmaması gerekir. Yabancı dil notu tercih sebebidir.
2- Yazılı sınavı kazananlar sözlü sınava çağrılırlar. Değerlendirme ve not vermede yazılı sınavdaki usuller uygulanır.
3- Yazılı sınav konularından alınan notların ortalaması ile yazılı ve sözlü sınav notu ortalamasının 65’ten aşağı olmaması gerekir.
hocam bu valla kafam karıştı ben hepsi eişt diye biliyordum o yüzden az önce öyle dedim şuan bir fikrim yok
-
Arkadaşlar özel hukukta 24, kamu hukukunda 16 soru var değil mi, ben yanlış bakmıyorum. Sınavda da takılmıştım buna.
-
Sınavda ilk 20 sorudaki doğru sayım ingilizcedekinden az
-
B kitapciginda 29.soru 60 gun olmayacak mi
-
@fiscaldrag Anayasa soruları bastaymış, ona bakmamışım
-
aradım sordum puan durumunu ama bilmiyorlarmış öğleden sonra komisyon üyeleri gelince arayın dediler tekrar arayacağım.
-
@ahobaba aynen hocam bende öyle biliyordum bir hata olmalı
-
@paretooptimal bakalım hocam bekleyip görcez artık inşallah 4 katını çağırırlar ve işsiz ve yüksek alanlar girer
-
Hukuk 26, maliye 14, iktisat 14, muhasebe 15, ingilizce 7. Hepsinden yarısından fazla yapmışım da acaba ortalama 65 oluyor mu onu nasıl hesaplayacağım?
-
@ahobaba Evet o 60 gün
-
@ahobaba Meclis kararlarının kesinleşmesi
MADDE 14.- Büyükşehir belediye başkanı, hukuka aykırı gördüğü belediye meclisi kararlarını, yedi gün içinde gerekçesini de belirterek yeniden görüşülmek üzere belediye meclisine iade edebilir.
Yeniden görüşülmesi istenilmeyen kararlar ile yeniden görüşülmesi istenip de büyükşehir belediye meclisi üye tam sayısının salt çoğunluğuyla ısrar edilen kararlar kesinleşir.
Büyükşehir belediye başkanı, meclisin ısrarı ile kesinleşen kararlar aleyhine on gün içinde idarî yargıya başvurabilir. -
ayrıca bende yanlış yaptım o soruyu:D
-
Yanlis bakmadiysam 83 alan 17 ingilizce yapmisim.
Hakkimizda hayirlisi olsun -
@müzmin-öğrenci
3/7/2005 tarihli ve 5393 sayılı Kanunun 85 inci maddesiyle...14 üncü maddenin üçüncü fıkrasında geçen “on gün içinde” .... ibareleri metinden çıkarılmıştır. -
@nenehatun 69 geçmişsin
-
@müzmin-öğrenci, içinde söyledi: Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
on gün
hocam yeni mi değişti nedir bu çünkü idare kitabında 60 yazıyor normal belediyede 10 gün
-
@emrmjdc Belediye başkanını sorsa idi 10 gündü ancak büyükşehir belediye başkanı için durum 60 gün diye biliyorum bende.
-
finansal analiz sorusunda 25 bolu 125 carı oran 2 demıs dogru kabul etmıs benmı anlış hatrlıyorum