Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
@nenehatun Hukuk için özel ve kamuyu ayrı değerlendirmelisiniz. Ona göre söylerseniz netlerinizi anlayabiliriz.
-
@sosyalikilik büyükşehir belediye kanununda 2005 yılından önce 10 gün olarak belirtiliyordu ancak söylediğim gibi 2005 yılında bu ibare kaldırıldı ve genel dava açma süresi olan 60 günü baz almamız gerekiyor diye biliyorum
-
@müzmin-öğrenci belediye baskani 60 diye biliyordum
O zaman vali mi 60 gun icinde basvuruyodu -
@ahobaba vali ve büyükşehir belediye başkanı 60 gün belediye başkanı 10 gün
-
@emrmjdc valinin idari yargıya gitme hakkı yok diye biliyorum hocam.
-
@emrmjdc bu soru iptal edilebilir. çünkü kanunda 10 gün süre belirtmiyor dolayısıla genel dava açma süresi 60 gün sayılması gerekiyor.
-
Ee herkes geçtiyse sınavın ne anlamı kaldı?Sizce son dakika 4 kat,5 kat veya çan eğrisi şeklinde bir uygulama gelir mi?
-
@fiscaldrag kamu ve ozel diye ayrı bakıldığını bilmiyordum siz deyince telaşlandım teşekkur ederim . Kamu 12, ozel 14 doğrum varmış çok şukur
-
@sosyalikilik aynen sadece belediye bakanları idfari yargıya gidebilir valinin yetkisi 2010da kaldırıldı
-
Aşağıdakilerden hangisi Kesin Hesap Kanun Tasarısı’nın eklerinden biri değildir?
yıllık ekonomik rapor demiş cevap için bu soruda bi yanlışlık yok mu? -
@nenehatun Ortalamayı tutturmuşsunuz o halde, telaşlandırmak istemezdim
-
@paretooptimal 29 o zaman iptal edilir
-
84 alan 6 ingilizce
-
@fiscaldrag çok teşekkur ederim başarılar
-
@gag hocam o bütçe eki kesin hesap değil
-
@fiscaldrag hocam kamu özel hukuk soru aralığı var mı karışık bi şekilde mi sorulmuş
-
Hocam 4 kat 5 kat diye bir sistem konulsa tahmini kaca duser mulakat baraji
-
75 alan 15 ingilizce doğrusu var mülakat olur inşallah
-
@coopdefood Evet, karışık. Kitapçığa bakabilirsiniz. B kitapçığında Anayasa Hukuku en başta, sonra özel hukuk soruları var mesela.
-
85 alan 2 ingilizce sınava sondan 30 larda gitmiştim allah devamını nasip eder emeklerimizin karşılıksız bırakmaz inşallah