Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
Tetfiş kurulunu aradım.Barajı geçen herkes mülakata çağırılacak dendi.Ancak sınavın değerlendirmesini gazi yapacakmış.Yani her soru kaç puan olacak nasıl bir değerlendirme söz konusu olacak konusunda top gazide.Bu konuda bilgi almak içim gazi sınav merkezini arayın dedi.
-
@luthor kaç oldu arıyorum açsalar
-
@dumanli Adamsın Hocam ben kendime kızdım aslında. Ne olursa olsun en iyisini yapmak zorundayım(zorundayız). Sistem kara delik gibi. Yutuyor adamı. Ondan yana dertliyim esas.
-
@paretooptimal Gaziyi mi arıyorsunuz?Numarayı atar mısınız bende arayayım
-
@luthor 03122161686
-
Bence her dersten soru başı kendi arasında 5 puan olur derslerden aldiklarimiz puanların aritmatik ortalamasi alınır bu da verdiğiniz doğru cvp sayısı ile ayni olur tabi bu hesaplama ıngilizce hariç
-
@baumol hocam sonuçlar nasıl
-
@genclerbirlikli Hocam 82 doğru var. Ben bir sınırlama konulacağını düşündüm. Ondan yana dert yandım.
-
Alan 78 İngilizce 4 hayırlısı olsun
-
@luthor hocam buna cok sevindim
-
@coopdefood
Evet baya çetrefilli yollardan geciyoruz bakalim nasibimizi nerde bulucaz:)
Beklentim olmadan girdim sinava ama cok sukur iyi gelmis:) baraj konusu muallakta oldugundan suan sevinemiyoruz,hayirlisi:)
Sizin hakkinizda da hayirlisi olsun insallah. -
71 alan 11 ingilizce,2 aydır ders çalışmadım ama fena değil yine de kurtaracak gibi
-
@ahobaba Hocam gazi tutup çan falan yaparsa sıkıntı olur ama.Bence değerlendirme usulünü öğrensek daha iyi olur.
-
Baraj koyulmaz bence rahat olsun herkes ilan metninde ne yaziyorsa o olur
-
@baumol aynıymış hocam doğrular enseyi karartmaya gerek yok herkes girecek denmiş
-
@luthor insallah yapmaz hocam .
Hocam gsb denetcilik ve mufettislikte de sadece baraj mi var yoksa 4 kati mi milulakat cagrilicak -
@genclerbirlikli o değil de Aykut Kocaman gibi oldum. Gerekeni yapıcam diyip hiçbir şey yapmadım
-
@ahobaba gsbye baktım 4 kati sinir var yazıyor ilanda
-
65i geçen herkes mülakatta olacak ancak yazılı sınavı yüksek olan genel ortalamada bir adım önde olacağı için avantajlı olacak.
-
Yazılı sınav ve sözlü sınavın ortalaması alınarak 65 uzeri olanlar arasında sıralama olacakmış dolayısıyla yazılı sınavdan kaç aldiginizin önemli burda yoksa 65 doğru ile mülakata kalan mülakatan daha fazla almak zorunda
Referans olayı diyeceksinz o konu ztn ayrı bir olay