Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
@genclerbirlikli hocam ikisinde de mi denetcilik ve mufettislik te de mi
-
@ağbaba spor müfettişlik mi
-
@genclerbirlikli evet hocam
-
80 alan 6 ing. dogrusu var
-
Madem boyle herkesin geçecegi bi sinav yapilacakti bizi iki kere ankaraya cagiracaklarina yap 500 kisiye bi kere mulakat olsun bitsin
-
Aradım arkadaşlar her soru eşitmiş . Hatalı soruyu da dilekçe gönderin diyor
-
@ahobaba onda yok hocam her test 60 ort 65 alan başarılı yazıyor
-
@paretooptimal İyi haber hocam.Sağolun.
-
@luthor yaşasın herkes mülakatta
-
@paretooptimal hocam cetvel ve 60 gun sorulari mi yanlis bir daha kontrol edip gonderelim .
-
@paretooptimal Boşuna sınava gittik.Direk mülakata çağırsalar olurmuş:D
-
@ahobaba 60 olan yanlış. Ama cetvel dediğiniz hangisi fark etmedim.
-
aslında olay ne biliyor musunuz yazılı sınav hikaye oldu sadece mülakata bakar olay referansı sağlam olan adam sözlüden 50 alır 65 netın yarısı 32.5 yanı genel ortalama 82,5 ile başarılı olur geçer. referansı olmayan birisine bakalım şimdi 80 neti olsa 40 puan sözlüde 50 verseler 25 de oradan gelir ettimi sana 65 puan aha başarısız
-
@paretooptimal cevaba faaliyet raporu demiş ya .
hangisi butce tasarısına eklenecek belgelerden degildir -
@heredotolga siz arayıp sordunuz mu Hocam ?
-
@baumol yok hocam ilan metninde en altta yazıyorMuş bir arkadas söyledi biraz önce
-
@ahobaba kesin hesaba eklenecek değildir diyor hocam cevap doğru. Faaliyet raporu bütçe ekidir kesin hesap değil. Diğeri soruyu gönderelim yada bir arkadaş hayrına elden versin oralardaysa :))
-
neden bu kadar kolay oldu .gecmiş senlerde cok zor diyorlardı .
bir de sınıfında gelmeyen var mıydı -
@sosyalikilik, içinde söyledi: Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
@emrmjdc Belediye başkanını sorsa idi 10 gündü ancak büyükşehir belediye başkanı için durum 60 gün diye biliyorum bende.
Aynen öyle 10 gün belediye gecerli soru büyükşehir belediye diyor haliyle iptal gerekir çünkü 2005 te iptal edildi dolayısıyla genel dava açma süresi geçerlidir o da 60 gündür.
-
@aslan-reyiz ayrıca kamu hukukunda hukuka uygunluk nedenleri sorusu da yanlış. Amirin emrini yerine getirmek hukuka uygunluk nedenidir fakat beraat yerine ceza verilmesine yer olmadığı kararı verilir.