Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
@1903bjk sonuna kadar haketmişsin inşallah kazanırsınız hocam
-
@fiscaldrag eyvallah hocam
-
Arkadaşlar 4 katı sınırı gelir büyük ihtimal. Benim olmaz muhtemel. Mülakata kalan/kalacak herkese başarılar dilerim. Şimdi şapkayı öne koyup düşünme vakti. Benden bu kadar. Allah'a emanet olun.
-
-
Yazılı sınav atamada dikkate alincak mi yoksa direk mülakat lami sınavı dikkate almadan atayacaklar arkadaşlar
-
gençler çoğumuz aynı hataya düştük çocuğa sahip çıkmayınca taksirli sorumlu oluyormuşuz
-
@coopdefood
Çok sagolun sizin nasil? -
@paretooptimal bir arkadaş burda demişti taksirli sorumluluğu
-
@baumol neye göre sınırlama getiriyorlar ilan metninde yazan neyse o olmalı
-
82 alan 5 İngilizce ne diyorsunuz??
-
@heredotolga 3- Yazılı sınav konularından alınan notların ortalaması ile yazılı ve sözlü sınav notu ortalamasının 65’ten aşağı olmaması gerekir.
-
@baumol Hocam sınav ilanında açıkça yazılı sınavda başarılı olma şartını ve yazılı sınavda başarılı olanların sözlü sınava gireceği yazıyor bu saatten sonra ben değişiklik olacağını sanmıyorum.Kıl payı sözlü sınava girenle yüksek puan alarak giren arasındaki farkta en sonunda yazılı ve sözlü sınavın ortalaması alınırken oluşacak %50 ve 65 ortalama şartını sağladıysanız bence stres yapmaya gerek yok
-
@abdulaziz maşallah diyorum
-
@paretooptimal teşekkür ederim hocam kacirmisim orayi
-
@baumol sınav bittikten sonra sınır gelmesi büyük haksızlık olur hocam çoğumuz o rahatlıkla girdik sınava nasılsa geçeriz diye bence herkesi alacaklar mülakata mecburen,hayırlısı olsun.
-
@paretooptimal Umut var diyorsunuz o zaman pareto hocam
-
81 alan doğrusu var 1 tane ingilizce doğrum uzun zamandır çektiğiniz sıkıntıları az çok okudum çok dan hak etmiştiniz bence ingilizceyide sizin kadar yapacak çıkar mı bilmiyorum göz önüne alırlar inşallah ve girersiniz bu işe Rabbim gönlünüze göre versin
-
@abdulaziz yani hocam genelin üstünde gibisiniz 75-80 arası yoğunlukta geldi şansınız yüksek. zaten mülakata kalırmıyım tartışması bitsin bence çünkü açıkça belirtilmiş yazılıda başarılı olanlar sözlüye kalır diye başarı şartınıda yukarıda paylaştım siz sağlıyorsunuz zaten.
-
-
@baumol kardeşim sen 65 yaparım diye üstüne gitmedin belki öyle iş mi olur mulakata çok kişi kaldı sıralamayı düşünüyoruz demekki aradıkları şartları taşıyoruz bakma çok yüksek yapanlara sen 3 aşağı 5 yukarı aynıyız hepimiz belki sınavı baştan yapsalar sen geçeceksin sınav şansı diye birşey var