2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@KaymakamAdaylıgı bi gel rica ederiz
-
Eğer patlamazsam yeni lafım "Uzun zamandır yoktum biri demiş öldü; şimdide yazsınlar kral geri döndü!"
-
@can-mavi hocam @KaymakamAdaylıgı bu akşam için zor demişti, görmüşsündür. Ama yazdıklarından bu sefer duyum harbiden sağlam demekki
-
@the-kaymakam kardeşim okudum onu evet , ama inan duyum sağlam
-
@can-mavi inşallah açıklanır o zaman @KaymakamAdaylıgı ndan sonra seni de kaybedersek forum tadı tuzu kalmaz.
-
Dostum bu duyumum patlarsam zaten ben çok şey kaybettim demektir
-
@KaymakamAdaylıgı hücum borusunu çaaaaal :):):)
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Bana 2 - 2 buçuk saat verin , eğer 2 3 saat gelmezse uyuyun ve bir daha da beni dinlemeyin
Hocam bu küçük enişte triplerine ne gerek var hocam , haklı çıksan madalya mı takacaklar da , açıklanmazsa çekip gidiyorsun ....devlet adamına yakışıyor mu ?
-
@captain mevzide siper aldık boruyu bekliyoruz
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Dostum bu duyumum patlarsam zaten ben çok şey kaybettim demektir
Sen de başını alıp gitme ne olur ne olur tut ellerimizi duyum patlarsa da patlasın senden değerli değil hocam
-
Neyse arkadaşlar şimdi benim gidip girmemeyi bir kenara bırakıp sonuca odaklanalım , bir de @KaymakamAdaylıgı gelse
-
@timuçin süngü taaaak :):)
-
Bir yandan yemek yiyorum bir yandan eşime forumu canlı yayın yapıyorum Diziye döndük valla her gece en heyecanlı yerde bitiyor bir final yapamadık
-
-
@captain 2.40 takı ritimdeyiz . 2,45 gelebilirsek buralar yerle yeksan olur
-
@timuçin çok fena gaza geldik :):)
-
@can-mavi üstad uzak kaldım biraz hareketlenmiş burası, bu akşam için mi konuşuyorsun ? şu an için ? inanamıyorum da
-
@göktürk evet kardeşim
-
@can-mavi giderse ben de giderim
-
@can-mavi yaktin kardesim atesi hadi bakalim