GUY MULAKATINDAN ELENENLER 2017
-
@umut toparlamis gorunmeye calisiyorum,gelecek kaygisina bagli depresyondaymisim:( teshisimi koydular dostlar
-
@duranvarlık
Kısaca Anksiyete -
@umut kitap okuyorum , öyle bir kitap seçmişim ki , kitap da dertler derya... kendi sıkıntımı unuttum -gün olur asra bedel
-
@duranvarlık daha iyi tanımlanamazdı geçen gün bi kafa dağıtim diye arkadaşla buluştuk dönerken metrobüste kadın dedi ki bana ya iş çıkış saatinde millet gezmeden dönmese böyle kalabalık olmaz dedim acaba alnımda mı yazıyo işsiz olduğum sonuç daha beter döndüm eve
-
@aylin ben de kendimi hamur işlerine verdim sürekli yeni şeyler denemekten kilo aldım yaparken kafa dağılıyo da yemesem iyi olucak
-
@umut yaptığımız pastalardan kilo alıp alıp erkenden yaşlanacaz, evde çürüyüp kalacaz , kız kurusu da demezler bize...
her şeyi bi kenara bırak , herkes gezerken sen gençliğinin baharında evde otur, gece gündüz deme , çalış, ,zaten süreç çok uzun şu puanı ilk yıldan alayım de , 80 üzeri al , 2 yıllık emeğin çöpe gitsin, boşuna çabalamışım -
@aylin bi de aileye mahçubiyet var ki o en fenası ya git gel ankaraya ne masraf ettik bi sabah bi kalkıyosun elde bi hiç kalmış çok zor
-
@umut ben aileme 3 gün sonra söyledim, gece yarısı çalışırdım hep derse, babam görürdü uyumadığımı, benim nasıl emek verdiğime en çok o şahit oldu, umutluydu kazanacağıma inanıyordu, hala beddua ediyor.. neyse yolumuz açık olsun, daha iyi yerler nasip olur inşallah, derse devam
-
@aylin hiç sorma babam beni ağrıyan ayağıyla zar zor götürdü getirdi ankaraya tek yollamadı sağolsun şimdi de diyolar ki biz de hakettik referans olmuş da nolmuş keşke adil olsaydı keşke incelensende ortaya çıksa her şey ama nerdeee napalım yine emek veririz Allah emekleri zayi etmez inşallah geçer bu günler
-
Doğrunun yanlıştan ,mazlumun zalimden ayrılacağı o güne inanan herkes bilir ki , en küçük kötülüğün bile hesabı ,ince ince sorulacaktır arkadaşlar içinizi rahat tutun dua edin sabır dileyin bizim hesabımız kolay olacak ben o günü hiç bir zaman unutmayacağım rabbim bana rıskımı bi yerden verecektir ancak benim hakkımı yiyenlerin ahirette hesabı sorulacaktır...Hiç düşünmediler hak edene mi versek diye bu cocuk bir daha buraya gelebilcek mi bakması gereken bir ailesi var mı durumu var mı tecili doldu mu askere mi gitcek yazıktır günahtır yazıklar olsun hepsine..
-
@umut valla ben saglikli bir insandim bu surecte alerji vakalarim olsun psikozlarim olsun Allah sonumu hayretsin:)
-
Amin hocam aman Allah sağlıkla imtihan etmesin kimseyi
-
Bu baslik niye A grubu sayfasinda degil arkadaşlar biz de guy dan elendik ama bu başlığı yeni görüyoruz neler yapiyosunuz birakmissinizdir umarim şu guy denen aptal kadro icin üzülmeyi . Yeni ilanlar var bddk filan onlara basvuruyo musunuz
-
@shady1 arkadaşım laflarına biraz daha dikkat etmeni öneriyorum, o hakaret ettiğin kadroyu kazanan 2000 insan var. Dün de buna benzer bir yazıya rastladım kadronun olumsuz yanlarını konuşabilirsin,eleştirebilirsin ama bu hakaret düzeyinde olursa bu kazanan kişilere de halihazırda çalışan kişilere de saygısızlık olur. @paretowilfredo rica etsem şu arkadaşın yazdığını siler misin.
-
@sofuoglu rahatsiz oluyosan terket burayi. Burasi kazanan degil elenen sayfası. Her yerde senin bu laf atmalarini okuyorum. Kendine cekiduzen ver. Her gonderiye de yorum yazma
-
@Shady1 nerede benim laf atmalarımı okudun rica etsem söyler misin ? Bu sayfaya ilk defa yazıyorum, düzgün bir üslupta yazdım, senin verdiğin cevaba bak şaka gibisin gerçekten. Elenenlerın sayfası olması herhangi bir kadroya hakaret edebileceğin hakkını verebilir mi sana ?
-
@sofuoglu noldu yeni guy mulakatini geçtin diye kendini yukarda görmeye mi basladin . Guy u sahiplenmeler filan noluyo yani? Git kazanan sayfasinda takil . Biz orda geziyo muyuz . her seye de yorum yapma. Gereksiz yere bu tartismayi surdurmeyecegim senle.
-
Arkadaşın kötü bir niyeti olduğunu ben düşünmüyorum sen yanlış anladın bence üzerine gitmemen gerekirdi bence morallar bozuk insanlar hangi ruh halinde bunu anlayıp anlayışlı karşılamanı beklerdim polemik yaratmak değil bende buradakilere bir moral yazısı yazmaya çalıştığını anladım yoksa bizler için gerek kamu sektörü gerek özel sektör olsun vatanın heryerinde yapılan çöpcülükten tut mufettişliğe kadar her meslek değerlidir vatana hizmettir...
-
@shady1
Simdi siz soyleyince farkettim İİBF' de acildigini:) biz buralardaydik ama gec kalmis sayilmazsiniz yine buralardayiz arada ugruyoruz, gelin Fakat kadro icin o tarz seyler yazmayin lütfen cunku biz de o kadroya girmek icin ugrastik ve kendi adima ilan gelirse tekrardan basvurucam.Boyle bi issizlikte siz de basvurursunuz diye dusunuyorum o yuzden biraz daha sakin olun bence:) bi de kazanan arkadaslara ayip olmus biraz oyle demeniz..Benim fikrim tabi bu..
Ayrica @sofuoglu arkadasimizi da burada tanidigim kadariyla hic oyle havalancak birine benzemiyo:) sizin sayfaniz -bizim sayfamiz muhabbetine de lutfen tekrardan girmeyin.Bu konulardan cok biktik..Yoneticileri de bosuna ugrastirmayalim lutfen. -
@Shady1 Dostum genel olarak birçok başlıkta benzer atışmalar içerisinde bulunuyorsun. Keza bana bile nüktedan da olsa benzer tavrın oldu. Her şeyden evvel bir ricamı burada da söyleyeceğim devamında ise artık başka tedbirler alacağım. Lütfen birebir tartışmalarınızı sohbet kısmında yapın. Tartışmaya mahâl verecek söylemlerden de uzak durun.
@sofuoglu dostumuzun bugüne dek kimse ile birebir tartışması münakaşası olmamıştır. Bu neden art niyetle hareket etmediğinden eminim.
İyi forumlar dostlar.