GUY MULAKATINDAN ELENENLER 2017
-
Talep etmistiniz buyurun dostlar..burada dertleselim
-
-
Sagolasin vallahi iyi oldu bu:)
Arkadaslar bence artik yavas yavas toparlanmamiz lazim.
Ben de cok uzuldum 3 gun araliksiz agladim ama bunun sonu yok.
Bi yerden tekrar baslamak lazim.
Guy bizim ne tek ne de en buyuk hedefimizdi.
Neden daha iyisi olmasin ki arkadaslar?
Kazanmayi hakettigim halde kaybetmek beni cok uzdu ama inanin öfkem ve hirsim uzuntumu gecmeye basladi ve simdi diyorum ki bi gun gelicem ve bu foruma daha iyi bi yeri kazandigimi yazicam.
Pes etmek yok, umudumuz, kendimize olan guvenimiz baki olmali.
Gelin moralimiz bozuldugunda burda birbirimize destek olalim, hep beraber ustesinden gelelim bu surecin.
Sevgiler:) -
-
@1903bjk sayfa çok iyi oldu gerçekten emeğinize sağlık.tabi başlamamız lazım birden ama insanın zoruna gidiyo tekrardan başlamak .2014mezunuyum 80aldım bu sene ne olur onuda bilmiyorum
-
Bende 2014 mezunuyum guy ilanının tekrr gelmesi uzun sürer ama başka alımlar olur inşallah yeni kpss ile gelmedi çünkü pek ilan
-
@iktisatçı-0
Bu son belki daha guzel baslangiclara vesile olur
Bi hafta falan kafa dagitalim biraz kendimize geldikten sonra tekrar baslayalim hayrlisiyla
Inandigi sey ugrunda mucadele edenlerin enerjisi bitmezmis..Dustuysek yine kalkicaz hem de daha guclu bi sekilde..inanalim -
@asya
Il goc, mhuy falan bekleniyo..ayrica Sgk ilanlari da gelicek insallah yoneticiler sagolsunlar haberini verdiler:) vardir bi yerlerde nasibimiz -
@1903bjk inşallah hocam teZ vakitte .
-
Bu seneki puanım 83 sıralama 2binlerde bakalım ne olacak
-
@1903bjk belki de rabbim bizi sınıyordur sabretcez olcak inşallah .Biraz daha zamanımız vardır.
-
@iktisatçı-0 aynen öyle nasip olmayınca istediğin kadar perişan et kendıni olmuyor. Allah bize sabır ve tekrar çalışma gücü versin
-
@asya hocam maşallah rabbim daha güzelleri olur sizin için puanınız iyi ️
-
@asya
Guy ve mhuy kesin diyorum ben:) defterdarlik falan da gelse keske onumuzdeki kpss ye kadar -
@asya amin zaten bu tekrardan başlamak insani biraz üzüyo aynı şeyleri tekrar çalışmak
-
@iktisatçı-0
Insanin gozunde buyuyo tekrar ayni seyleri calismak..kitapta yazip cizmedigim yer kalmadi..dusundukce cinnet hali geliyo ama mecburuz..sadece biraz enerji toplamaya ihtiyacimiz var -
@1903bjk bende bugün bi bakım dedim içim bunaldı nefes alamadım sanki aynen biraz enerji toplamamız lazım.
-
Ben açıkcası ilan gelmediği takdirde bir süre çalışmayı düşünmüyorum, sadece iş teftişe başvurdum o gelirse bakacağım
-
@iktisatçı-0 guya bin şükretcektik ama olmadı vardır Rabbimin bildiği
-
@asya
Kyk mufettis yrd ilani geldi.Ona basvurcak misin puanin nasil?
Ben biraz kafami dinleyip ona calismayi dusunuyorum.