GUY MULAKATINDAN ELENENLER 2017
-
Sizindemi ilk mülakatiniz di ben hemen toparlanamıyorum Ders çalışmayı bile hemen düşünmüyorum
-
@1903bjk peşimizden gel çekirge
-
@asya ben başvurdum.
-
Arkadaslar kolay bir surec yasamadik surec zordu ama surecten ziyade su son 5 gun zihin olarak bizi cok daha fazla yordu o yuzden en fazla 1 hafta daha kendimizi toplayıp baslamamız gerekiyor İnşallah ileriki surecte ilanlar gelirse daha cok motive olabiliriz
-
@sosyalikilik dostum seni bi yerden tanıycam sanki
-
@sosyalikilik kaçla başvurdunuz hocam ben çalışmaya başlamadım gelir mi emin olmadığım için p9 88,5le başvurdum
-
@asya
P9 90 la basvurmadim ilk bolumu yapamam diye.Suan cok pismanim -
@asya Gelir inşallah dostum. Ben de 89 küsürle başvurdum. Bir an önce başlamak lazım ama.
-
@1903bjk keşke başvursaydınız herkss aşağı yukarı sizin gibi düşünmüştür
-
@sosyalikilik evet de şimdi gelmezse hiç ımut bağlamak istemiyorum, bir kitap varmış ona göre sipariş vereceğim
-
Farkettim de kaybedenlerin Kpss puanlari yuksek.Kendimize guvenelim arkadaslar daha iyisini yapicaz gibi bi his var icimde:)
-
@1903bjk siz daha iyilerine layıksınız diye düşündüler galiba
-
@asya yüksek ihtimal gelir. Başvurmayan çok arkadaşım var benimde. Gelmezse de 10. promosyon denetmenliğe çalışmış olursun.
-
Dostlar herkese merhaba, evet kaybettik ama sadece bugün egerki toparlanmaz isek hep kaybetmeye mahkum olabiliriz. şuna inanıyorum o gemi bize de gelecek. O zamanda biz maviliklere gidicegiz. Azimle dostlarım ne demiş Sezai Karakoç '' yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardir'' ..
-
@1903bjk olacak bir şekilde dostum. yeter ki çalışma ateşimiz sönmesin ama iş teftişe başvursaymışşsın iyiymiş.
-
@sosyalikilik o gelecek mi duyuö var mı grçi ondakı puan türünde puanım 81 cok yuksek değil ama vmy sgk falan giderse gelir belki
-
@asya gelir inşallah diyelim gelsin şimdi önümüzdeki sınavlara bakalım bence. başlamak lazım.
-
@asya
Ya da bunlar durmaz kaçar:) -
@sosyalikilik inşallah Allah yardımcımız olsun. İş teftişe başvurmaya üşenen de çok olmuş galiba gelebilir bana, ne zaman belli olur acaba
-
@sosyalikilik
Keske valla pisman oldum cok:( kyk müf yrd basvurcam..850+223 e giremedim bakalim 25 kisi arasina girebilcek miyim