GUY MULAKATINDAN ELENENLER 2017
-
Antalyada olanlar varsa birlesip bir kutuphaneye gidelim derim
-
mehmetsakin44 1 dakika önce
arkadaslar allah nasıp ederse son kez 7 ay daha kpss ıcın sabredecem 2014 mezunuyum 2015 evdeydım 73 aldım 2016 dershane 82 geldı sonra malum ılanlar gelmedı işe girdim guy sınavı gelınce heyecanla kazanamam dıye işten cıktım asgarı ucrettı guy dan elendım urfa da 10.yedek 2017 puanımda p48 75 geldı bu senede 7 ay işe girmicem son sansım bu yıl kendımle ve surecle nasıl başedebilirim tavsıyelerınız goruslerınızı ozelden de beklerım yalnızlık zor imtihan ins bugunlerde gecer hala derse başliyamadım kalbimin içinde cam sise patlamıs gıbı cok tuhaf duygu -
@mehmetsakin44 bende 2014 mezunuyum.2015tr dershaneye gittim 2016 ve 17 de kutuphaneye tikilip 9 10 saat calistim..bu yil tekrar kutuphaneye gitcek gucum kalmadi.ama evde cok zor oluyor sikiliyor insan en azindan kutuphanede kendi dilinden anlayan yoldaslar buluyorsun..ta ki yokdaslarin atanip sen tek kalincaya dek...napcam bilmiyorum
-
kardesım bn cok utanıyorum ya meslek lısesı mezunuyum zaten meslek lısesı kanunu degısınce masraf olmasın dıye bulundugum sehırde ııbf okudum ozel sektorde cok calıstım ıkıncı ogretımdım 28 yas oldu evden dısarı cıkmıcam fazla artık kendımı bu forumda bbıraz daha huzurlu hıssettım facede kı buhran kısılere nazaran bırbırıne destek olan ınsanlar var ınsaallah bızde yasarız o duygu hedefı yuksek tutmak skg guy vmy yetecek puanı alıp artık bıtırmek ıstıyorum olmazsa tuccar olacam kayısı bahcelerınde mutluyum bn zaten hep ziraat hevesım vardı babam zıraatcı olup napcan dedı
-
@duranvarlık bende kütüphaneye gittim şimdi oraya da gitmek istemiyorum evde de nasıl çalışılır bilmiyorum
-
@iktisatçı-0 aynen bnde aynı duygudayım senınle krds ama usttesınden gelecez
-
@mehmetsakin44 tez zamanda inşallah çünkü bi an iyi oluyosun bi an kötü
-
@duranvarlık ilçesindeyim hocam bende merkez olsa gelirdim
-
@asya :(( ekip isi bu is cunku yoksa kafa dayanmaz
-
@1903bjk umarım en kısa zamanda şu 9. promosyon açıklanır da 10 gelir. Bir yerden başlamak gerekiyor. Potansiyelleri açığa çıkartacak o enerjinin en kısa zamanda gelmesi ümidiyle
-
@sosyalikilik inşallah hocam ya şu 2017bitmeden gelsin ilan
-
@aylin biz yanlış yerleri yazmadık. Yanlış olan başka şeylerin olduğunu düşünüyorum. Yine olsa yine Bursa' yı yazarım. Durmak yok yola devam demiyorum zira ortada bir yol yok. Yolu kendimiz yapıyoruz.
-
@sosyalikilik hocam olmayınca olmuyor ben 850 kişilik istanbulu yazdım puanım kazanan pek çok kişiden görece yüksek yedeklerde bile yokum
-
İyi akşamlar kaybedenler klubünün değerli üyeleri yaklasik 1 senedir bu forumu genelde sessiz sekilde neredeyse hergün takip ettim buradaki arkadaslarin yazdiklariyla en caresiz hissettigim zamanlarda umutlandim ders calistim elimden geleni yapmayi calistim kurum sinavindan iyi bir puan aldim ama anladimki bu ulkede hersey bilginle olculmuyor ancak herseye ragmen cok sukurki en buyuk dayanagimiz Rabbimiz var o bize bir yolu actiysa onumuzdeki butun engeller kalkar hic kimse rızkımıza engel olamaz.biliyorum cok zor yeniden o kitaplari acmak calismak bir nevi zulüm gibi geliyor sadece calismakda degil cevredekilerin soyledikleri ailemizin uzulmesi cok zor seyler ama biz sonuna kadar elimizden geleni yapalim arkadaslar burada birbirimize destek olup biribirimizi motive edelim elbet bir gun bizimde yuzumuz gulecek yeterki sabredelim size cok bilinen ve sevdigim bir sozle iyi aksamlar dilerim..Kader gayrete aşıktır derler, çektiğin zahmet gün gelir rahmete dönüşür. Sabret!!!
-
@asya Bir şekilde olacak dostum. O kadar emek boşuna gitmez. Tamam işin nasip kısmet kısmı bir yana bizden kaynaklanmayan bir sebeple elendik. Bunu geride bırakıp çalışmalara bir an önce başlamak gerekiyor. Örneğin bugün bir program yapalım ve yarın veya en geç pazartesi çalışmalara başlayalım. Bir mülakatla insan
harcanamayacağını cümle aleme gösterelim. -
@kocaseyit birilerinin referansla kurduğu kader.. bir de kılıf uydurmuşlar yaptıklarına, o referansı bulduran da kadermiş.. kader , bizim gibi el etek öpmeye sığınmayanların tesellisi
-
@sosyalikilik ben programımı hazırladım , @1903bjk de öyle başlayacak. yeniden diyorum , kitaplarımı da hazırladım
-
@aylin Bende bugün bir program yaptım. En geç pazartesi başlayacağım. Umarım herkes yapar. Dileğim topluca ihya olmamız. Bunun başka çaresi yok gibi gözüküyor.
-
@aylin
Canim ben bu haftayi kendime ayirdim ihtiyacim var biraz.Siz baslayin pesinizden geliyorum onumuzdeki hafta. -
İş teftişe başvuran var mı aranızda?