GUY MULAKATINDAN ELENENLER 2017
-
@pomak
Beğenmedim bu iletini öldüğümüz falan yok.Hadi toparlan kendine gel artik.
Hangi topraklardan geldigini, neler yapabilceğini unutma.O güç bizde var.
Pomak -
İlan gelmesini bile 2015kasımdan bu yana o kdar bekledik ki, ilan gelince bile atanmış gibi sevinmiştim, sınavı kazanınca havalara uçmuştum nişanlıyım o da istanbulda guy. Evlenecektik mayıs gibi insan yarım kalan hayallerine üzülüyor
-
@aylakkafam hadi o zaman buraya gel:)
-
İşin garip yanı olacak diye hissetmek mülakattan çıkıp ailenle bunu paylaşman ve sonunda yıkım şimdi birde kaymakamlıktan elenenler diye başlık açılabilir geldimi hep üst üste gelir ...
-
@1903bjk bu sistem kaderimizi bazılarının iki dudağı arasından çıkan kelamlara bağlamış. Bizim gücümüz onların pek umurunda değil. Sürekli en güçlü
olduğumuz yerden vurdular ve artık takatim kalmadı benim. -
@pomak aynı durumdayız , teselli edecek bi kelime yok bize, keşke bilgimiz yetmeseydi de elenseydik neyden elendiğimiz ortada. dediğin gibi dönsen dönülmüyor onca emek var , elbet biz de görürüz aydınlık günleri
-
@asya şuna seninle aynı duyguları yaşıyorum hayallerim hepsi altüst
-
@aylin "güzel günler masallarda inanmayın çocuklar" diye çok güzel bir söz vardı artık hak veriyorum bu söze.
-
@iktisatçı-0 sevgili arkadaşlarımız birden zafer sarhoşu oldular , her yerde hakkıyla! kazandıklarını paylaştılar da ondan
-
@sosyalikilik
Insallah Sgk olur da bu uzuntun mutluluga donusur bi anda.
Ben 9.promosyonu 0.3 le kacirdim..Elimde olan tek mulakat Guy'du ama olmadi, üstelik 850 kisi alan İstanbul olmadi.Simdi yeni Sgk denetmenlik ilanini beklicem.O gelene kadar puanimin yettigi diger sinavlara basvurcam..
Evet dogru dedin, cok calisalim.Daha cok.Ama once bana bi enerji lazim:)
Hayalleri yuksek tuttum dususum biraz agir oldu:) -
@sosyalikilik ben de bursa dan elendim, benim sgk da yoktu, çok yanlış yeri yazmışız dostum, emek verip tamam vazgeçtim olmuyor içi yanıyor insanın devam edecez tabiki
-
@1903bjk Bu sayfanin acilmasi icin on ayak olduguna eminim Toparlamis olmana ayrica cok sevindim
-
@mahmut8728
Hosgeldin Mahmut:) burasi bize iyi gelir diye dusundum.toparlanmaya calisiyoz iste:) -
@1903bjk Hb Guzel dusunmussun, iyi gordum seni, toparlanma evresini gecip teselli etmeye bile baslamissin. Elendik hem de haksiz ama dunyanin sonu degil elbet, zor olacak ama sil bastan devam etmeli
-
Mhuy beklemeyin diyolar dostlar diger sayfada ileri tarihe ertelendi vs yazmis antimulakat
-
Gercekten bu baslik cok iyi olmus bnde bugun biraz acildim tabi yine sok devam ediyo.Dostlarim evde calismayi dusunuyorum artik kimseyi gormek istemiyorum evde nasil saatlerce calisabilirz evde calisan tecrubeli arkadaslr yardimci olabilir mi?
-
@zenginmemur
Hosgeldin.Iyi yaparsin ben de kimseyi gormek istemiyorum kimsenin bisey sormasini istemiyorum.Hatta numarami degistircem ve ayarlayabilirsem sehir degistircem.Uzaklasmak istiyorum herseyden.
Ben evde calistim.Sadece muhasebe icin kursa gitmistim.Onun disinda kitaplari alip kendim hallettim.Bence daha iyi boyle.Zaman kaybetmemis olursun. -
@1903bjk gercekten gecmis olsun bence o bir hafta cok kritikti her sey orda belli oldu.Insallah atlatiriz bu sureci evde nasil calisiyidunuz yani aralri falan nasil ayarlardiniz?Dusunuyorum isin icinden cikamiuorum 8 saat 9 saat nasil evde durulur?
-
@zenginmemur
Valla 1 saat olumlu dusunuyorum iyi oluyorum sonra yine kotu..suan yine modum dusuk.Allah sabir versin bize.Oncelikle herkesin calisma duzeni farkli oluyo..Guzelce masani hazirla duzenini kur..Sabah verimli calisiyosan gece erken uyu sabah kalk guzel bi kahvalti yap ve basla..skildigin zaman birak..zorlama..1 saat baska seyler yap seni rahatlatan..illa su saatte ara vercem su saatte caliscam diye dusunme..verimsiz zamaninda bile ders calismak zorunda kalirsin ve anlami kalmaz..sadece masa basinda icini rahatlatmak icin oturmus olursun..skldigin zaman kulakligi tak muzik dinleyerek yarim saat 1 saat yuruyus yap cikip..surekli evde olmak da bunaltiyo insani..hava almis olursun..8-9 saat surekli ders calisilmaz zaten..gunu ikiye bol o arayi kendine ayir..evden uzaklas..donup tekrar calis..
-
@zenginmemur ben sadece ilk senemde dersaneye gittim ıkı senedir evee çalıştım çok daha verimli oluyor inan