HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@şule, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@zenginmemur ayy 50 olsa ne guzel oluuur
Böyle bir şey olması için 60+alan kişi yeterli sayıda olmaması gerek.
-
Yazım yanlışı olan soruyu ne yaptınız
-
@fatoss21 zonguldak olan şıkkı isaret ettim ben
-
Arkadaşlar şu sınav soruları eksik olan durum nasıl olacak sonuçta onlar zaman bakımından daha sansliydı?
-
@fatoss21 Fark etmekle ilgili bir cümle vardı onu işaretledim.
-
Gecmiste 48 alan sorusu 60 kultur yetenek varmis suan alan sorusu 70 kultur yetenek 40 ki o tarih sorularini adamakilli yapan cikacakmidir bence baraj aşağı cekilcektir
-
@enfrançais gini sorusu olmasın o ??? matematik de yoktu sanırım
-
Sınavı büyük olasılıkla kazanmış olan ve bukadar kötü gecen varken kazanma olasılıüı yüksek olanın emeğini bir köşeye ataşım sınav iptal için uğraşalım. Başka şehire giden masraf eden günlerce çalişan ve başarma noktasına varanlara çakalım tekmeyi..neden beklediğimiz gibi sınav olmadı, kimseye söz verilmedi ki beklenen gibi olacak diye ilan edilen konular içinden geldi ise iş bitmiştir kazanları tebrik ederiz biter...eleme sınavı bilgi mühim değildir istenilen sayı istenilen konular ile elendi sağlandı ise öz olarak başarılıdır bu konu nokta. He saçma mı idi sonuna kadar ama her sınav yüzlerçe kazanan ilan eder elimizin tersi ile itemeyiz daha hassas düşünülmeli...sonrası için çalışma olabilir.
-
@adam-simith tarih sorusu derken tarih den başka her şeye benziyordu onlar
-
@refik-soydam dostum bnim sayfam eksikti diyorum sana benim hakkim kim savunacak belki mulakata kalabilrim ama dogruyu soylemek kotu bir sey degil.Bak sana ne diyirum sayfa 28den direk 31e atliyodu.Dusunsene kpssde boyle bir olay var tepkin ne olurdu bunun kazanmakla alakasi yok.Halkbank kurallrina uymayanlarinyani para yatirmadihin zaman senin sinavini gecerli sayar mi kendi kurallarinia bizi tam hazirliyo.Ama is adaya gelince sahip cikmiyo.Bana kimse haksizim diyemez.
-
@zenginmemur sana haksız diyen yok ki, sınav iptal edilsin mantığı ile mağdur oluşumuna da kimse haksızlık olmaz diyemez...
-
@refik-soydam peki madem öyle düşünüyorsun ya sınavda soru eksiği olan ve zaman açısından avantajlı olanin kazanması sonucunda ortaya bir haksızlık çıkmaz mi?
-
@amorro-robinson Hocam kac soru eksiktiki ya.Zaman pek problem değildi sanki.
-
2 soru eksikti onları herkes için doğru kabul ederler arkadaşlar. çok takmayın onu kafanıza. zaten o sorular çok zordu bence iyi oldu en azından doğru yapmış gibi oluruz
-
@luthor zaman ingilizce yapamayanlar için yeterli olabilir. Genelleme yapamayız ki zaman yeterli idi diye?
-
@busus İngilizcede miydi hocam?
-
@luthor evet a kitapçığında son sayfa eksikti o da 2 soru.
-
@amorro-robinson 36 kişi idi girdiğim sınıf son dakikaya kadar bekleyen 3 kişi idik biz de son 15 dak çıkamadığımız için birbirine vs baktık:) hangi süre yetersizliği sınıfınızı düşününüz süre son derece yeterli idi..fazla fazla kaldi.
-
@beşiktaş1903 gini sorusu cevabı 1 olacaktı gelir adaletsizliği durumunu soruyordu yanlış hatırlamıyorsam
-
@y-oguz90 bende iklim dedim o yüzden ibni haldunda da var iklim kıyaslaması