HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@refik-soydam sınav içeriklerinde genel kültür için Türkiye coğrafyası yazmiyor muydu? Transgresyon Türkiye coğrafyası sorusuna benziyor mu? Bunun neresi eleyici soru basbayağı zırvalık
-
soruma cevap veren arkadaslar cok tesekkur ederim,yani kelimeyi ilk defa duydum inanin,biraz cahil kaldim bu soruda.tahminde yurutemedim ki,ve yanlis yaptim.
-
@alexdelarge, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@refik-soydam sınav içeriklerinde genel kültür için Türkiye coğrafyası yazmiyor muydu? Transgresyon Türkiye coğrafyası sorusuna benziyor mu? Bunun neresi eleyici soru basbayağı zırvalık
bu olay denizi olan her ülkede yaşanıyor, her yıl buzullar eriyor okyanuslara ve oradan denizlere...süreç türkiye kıyıları için özellikle marmara denizi için büyük önem arz ediyor hocam, ilgili değiliz elbette ama istanbul belediyesi kıyıları doldurma noktasında aldığı kararlar ve uygulama ile epey tartışmalar da yaşanmıştır, son olarak doldurma yerine suyun üstünde olacak altında suyun dolabileceği yöntem benimsendi, bu defa da denizlerin yükselmesi ile bu yerlerin de su altında kalacağı gerçeği ilerde sorun teşkil edecektir... türkiyenin 3 tarafı denizlerle çevrili iken bu konunun Türkiye coğrafyası ile ne ilgili var demek de yeterli cevap bence....
-
@şule Üzmeyin kendinizi,bir soru da böyle gitsin her şeyi bilemeyiz ki
-
@sbf12345 ilk once dis ticaret acigi yaptim sonra cari acik olarak degistirdim.ooff neden beeenn
-
@ezgifdn haklisiniz,insallah digerlerini iyi yapmisimdir.en azindan ingilizceden cok umutluyum.hakkimizda insallah hayirlisi olur
-
@refik-soydam benim çok fazla sınav tecrubem yok, icerikte Türkiye coğrafyası yazınca da elimden geldiğince çok soru çözmeye çalıştım bu tarz bi tane bile soru görmedim. Bu soruyu Türkiye coğrafyasına dahil etmek çok zorlama olur.
-
Muhasebe ve tarih soruları hariç sınav aşırı kolaydı. Bu 2bolumde ortalama net yapan halletmeli.
-
@şule İnşallah, Allah herkesin gönlüne göre versin
-
Adana için giren var mı burda?
-
@refik-soydam, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
transgresyon
Şıklarda deniz yükselmesi ve deniz ilerlemesi ikiside varmıydı hatırlıyormsn
-
@şule cari açık 1980'lerin sonu finansal serbestlikten sonra sorun haline geldi hocam
-
@sword00 ben
-
@alexdelarge, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@refik-soydam benim çok fazla sınav tecrubem yok, icerikte Türkiye coğrafyası yazınca da elimden geldiğince çok soru çözmeye çalıştım bu tarz bi tane bile soru görmedim. Bu soruyu Türkiye coğrafyasına dahil etmek çok zorlama olur.
bu da sizin fikriniz hocam, bence küresel ısınmanın türkiye çoğalmasına etkileri sıralamasında liste başı gelecek unsurları içine yer alır, aşırı yağmur ve uzun süreli yakıcı güneşlerden sonra ...
-
@selsah tam şıkları hatırlamıyorum malüm test doğruya en yakını işaretle geç.. şıkları tam hatırlamada test her zaman sıkıntılıdır. tam yargıyı hatırlamıyorum , ama denizlerin yükselmesi yada ilerlemesi içeren ibarenin yer aldığı şık
-
@selsah kaç kişi alınacak adana için bilginiz var mı?
-
@şule cari açık ile dış ticaret açısı arasındaki fark nedir ?
-
@zeyno5454 hangsi ticari işletme değildir sorusu hocam
-
@sword00 bilgim yok ama 15-20 arası alır benim cok iyi değil zaten
-
@mülkiyeli45, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@mzffrzyrk işlettiği ticari işletme tacirdir . Cevap şube olacak tartışmaya bile gerek yok bu soruyu
Haklısın hocam karıştırmışım sınavda Kızılay sorusunda işletme kesin tacirdir şube oluyor sanırım cevap