HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@hakperest46 hocam ben de mevduat yaratmak gibi bişiydi diye hatırlıyorum. denetimli olan hukuk sorusuydu sanki rekabet kurumu vs vardı şıklarda da?
-
Büyüme sorusunun cevabı neydi? Diger Şıklari tam hatırlamıyorum ama GSYİHdaki artış diye bi şık vardı omuydu cevap?
-
@monopol olabilir hocam
-
@alexdelarge evet o olması lazım
-
Para bolunemez diye bir sik varsa cevap o gibi ama cogunluk deger yapmis
-
@zenginmemur Deger tutma araci olacak cevap hocam.Homojenlik,kolay bolunebilir olma,kolay taklit edilememe falan paranin ozellikleri oluyor.Deger saklama araci olmasi paranin islevi.
-
Kızılay kamuya yararlı derneklerden. Bu sebeple Kızılay'ın işlettiği ticari işletme tacir olamıyor.
-
Kızılay Derneği de tacir değil. Şube de tacir değil. Şubeler iflasa tabi değildir, merkeze bağlıdır. Benim kitap mı yanlış yazmış bu şube konusunu
-
Sinav hakkinda aklimdan gecenler: Inkılap tarihi ve vatandaşlık çalışarak boşuna zaman kaybetmişim..
Sınavın bir standarti yok, kapali kutu, tamamen nasip, hakkımızdan hayırlısı.. -
@mzffrzyrk işlettiği ticari işletme tacirdir . Cevap şube olacak tartışmaya bile gerek yok bu soruyu
-
@mülkiyeli45, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@mzffrzyrk işlettiği ticari işletme tacirdir . Cevap şube olacak tartışmaya bile gerek yok bu soruyu
Hocam bu soru yaz aylarında işletilen otel sorusu mu
-
rgyih + net faktör geliri yaptım yaa
-
Valla istanbul 40la falan kapatacak bu gidisle
-
arkadaslar bi de aklima takilan cografyada bi terim sormus ne demek diye adini bile hatirlayamadim suan.neydi onun cevabi ?
-
rgyih + net faktör geliri
-
@şule, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
arkadaslar bi de aklima takilan cografyada bi terim sormus ne demek diye adini bile hatirlayamadim suan.neydi onun cevabi ?
Karaalar ile denizler geçen cümle hocam grupta öyle aciklmaislar
-
@şule transgresyon, denizlerin ilerlemesi anlamina geliyor sanırım
-
@şule transgresyon sormuştur, küresel ısınma dolayısıyla deniz sularının yükselip karaları kaplamaya başlması süreci...son derece ciddi eleyici soru idi
-
işletme adı unvanı kısmında, gerçek kişinin adı soyaadı varsa A.Ş yazılamıyor "ali pak anonim şirketi" şeklinde yazılıyor bir de kamuya yararlı derneklerde dernek ibaresi yazılması sorunlu şube ise sonuna şube adının yazılması zorunlu, bunları sorgulatan bir soru idi
-
@zeyno5454 amin canım inşallah hepimizin