HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@merhuume Sayıştaya hazırlanan arkadaşın ingilizcesi belli bir seviyededir zaten bu yüzden servise başvuracağını sanmıyorum
-
Arkadaşlar 2014teki sınavın ilanına baktim( google'a yazdiginizda cikar) sinavda gkgk'in ağırlığı alandan fazla ve soylenene göre özellikle gk kısmı bu sınava gore daha kolay. Alandaki 48 sorunun 20 si genel ekonomi 7 si maliye, hukuktan 7 soru var. Ayrıca sinav 120 soru ve 180 dakika. O sinavdan 78 alip servis görevlisi olarak çalışan bi arkadaşım geçen seneki sinavdan 60 alamamıştı. Yani puanlar artar azalır bilemem ama 2014teki sınava göre farklı şartlarda bi sinavdi bu
-
@muaccelalacaklı, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@merhuume Sayıştaya hazırlanan arkadaşın ingilizcesi belli bir seviyededir zaten bu yüzden servise başvuracağını sanmıyorum
Sayıştaya hazırlanan kişi bi zahmet uzmanlık mufettislik seçsin bankanin. Serviste işi ne. Guy.dan elenenler vardır serviste. Ingilizcesi cat pat olanlar
-
@muaccelalacaklı bilemezsin. 80 kpss ile ben girdim . 85 kpss ile giren arkadaşım var iki kere hakimliğe giren arkadaşlarım var bu sınava giren. insanların canına tak etmiş durumda .
-
@alexdelarge aynen bende senin gibi düşünüyorum.
-
Kpss 83 ama bende girdim valla servise ilan bekleye bekleye 1 yıl geçti zaten iş seçme lüksü kalmadı.
-
Bir de il göç u bekleyenler girmiştir sınava
-
@merhuume üstüne alinmandaki sebep ne anlamadım ama 110 soruda 100 yapan çıkarsa ayakta alkışlarım dedim sen niye üstüne aldın sen yap 100 seni alkislayalim
-
@monopol, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@refik-soydam İstanbul en düşük kapatan illerden biri. Eğer 67-73 civarı olursa diğer iller 75ten aşağıda olmaz. Bu puanları çok az kişi alabilir.O yüzden ben bukadar yüksek olacağını düşünmüyorum.
Maaleaef gerçekçi olmak gerekiyor rakamlar aşağı yukarı böyle olacaktır... kabullenmiyor olabiliriz BONUS lar açıklanınca tarihinde ilk deriz...
-
@zeyno5454 arkadaşım o adam durmaz girer zaten bulduğu sınava ama sınav açılmadığı bi dönemde idareten çalışmak için tercih eder.
-
@merhuume, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@zeyno5454 arkadaşım o adam durmaz girer zaten bulduğu sınava ama sınav açılmadığı bi dönemde idareten çalışmak için tercih eder.
Millet işsizlikten kırılıyor n olursa olsun önce bir iş işte iken sınav çalişirim modunda herkes...
-
Arkadaşlar kıymetli evrak sorusu vardi hukukta aklıma takıldı onun cevabı neydi acaba ? Kiymetli evrakın özelliklerini soruyordu sanırım
-
Bedir savaşı'nın sonucu olarak uhud savaşı gerçekleşti diye bir şık vardı. Bir de aristo'nun il özelliklerine ''din'' dedim. puanlar artar mı düşer mi bilmiyorum ama çoğu kişinin ters köşe olduğu kesin.
-
2014e bakmayin arkadaslar 2014 sinavinda her sorunun degeri ayni 0.83 simdi isler biraz daha karisik 2014de diyelim 120 soruda 80 yaptin 80×0.83tu simdi oyle degil bunu gozonune slirsak sanki puanlar dusecrkmus gibi ama 2 kisi alacak bir yer ne kadar duser onu kestiremiyorum veya tam tersi 250 kisi alacak yer daha mi avantajli
-
dostlar birde şöyle düşünün kadroların sayıları belli değil , ayrıca iyi bir kpss bilgisi olan arkadaşlar nereyi tercih yaptı ne yaptı bunlarıda bilmiyoruz ben mesela şansım az diye istanbul yazdım ,belkide tersi olur istanbul yüksek kapatır .
-
@semihylc yaşadığınız il neresi hocam
-
Gerçekçi düşünelim 2014’e göre zor ve sistemi değişmiş bir sınava girdik o yüzden 2014-2016’dan sonra puanlar kesin artar düşmez falan demek maksadını aşan ifadeler 67-73 az alım olan yerlerde olabilir ama daha hangi ilin kaç kişi alacağını bilmeden tahminde bulunmak, hele ki mülakata kaç katı çağırılacağını bilmeden kesin yargıda bulunmak meydanı boş bulmaktan dolayı kaynaklanıyor sanırım. Kişisel görüşürüm az alım olanlar 70 civarı olabilir ama özellikle İstanbul 60-64 skalasında kalabilir.
-
@regista Kesinlikle katılıyorum.
-
@regista hiç bir yer 70 i göremeyecek açıklansın bak bu adam dediydi dersin en fazla 69 olur ankara olur o da
-
@kazm 70’i gören iller olabilir ama az sayıda şehir olacağını tahmin ediyorum ben de.