HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@monopol o sorunun refah artışı olduğuna emin misiniz? Bende refah artışı yaptım da herkes değişik bir şık söylüyor.
-
Afyon servis görevlisi yazan arkadaşlar nasıldı sınavınız
-
@byteks1 eminim istihdamı koruma rekabete karşı koruma vs maddeleri var ama refah artışı yok.
-
@duranvarlık sorusu neydi onu hatırlayamıyorum?
-
@ezgifdn Aslında ben Ankara için böyle konuşmuştum, o yüzden hiç umudum yok. Ankara dışındaki şehirler için şans daha yüksek bence kimsenin umudunu kırmak değil amacım. Ben de 2 yıldır bu sürecin içindeyim, birbirimizi en iyi yine bizler anlarız. Dediğiniz gibi hayırlısı olsun.
-
@duranvarlık, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@monopol ben onu finansal yonetici yatirim ve temettu karari alalmaz yaptim pazarlama koordinasyonu yapar gibi geldi o an
şıkları tam hatırlıyormusunuz hocam. yatırım kararı almak kesinlikle finans yöneticinin işidir.
-
@refik-soydam yatırım ve temmettu diyorlar cevap icin
-
@refik-soydam hocam yatırım kararı ve temettü finans yöneticisinin işi , pazarlama değil. Cevap ya 1-2 ya da 3. ben sorusunu finans yöneticisinin işidir diye hatırlıyorum 1-2 yaptım. Ama bazı sayfalar da soruda işi değildir denilince emin olamadım. Siz hatırlıyo musunuz?
-
@monopol A grubunda c şIKKIYDI refah artışı. Cevap bu muymus
-
@monopol bende 1 ve 2 yaptm . Slow modelini ne yqptiniz
-
@monopol ben değildir hatırlıyorum?
-
Antalya yazan yok mu hiç görmedim
-
Finans yöneticisinin işidir seklindeydi soru. Solo da 1 kesin vardı ölçülerde ben de 1,2 DİE hatırlıyorum 1,2,3 yoktu zaten sikkarda hatırladığım kadariyla
-
@kilici Umudunuzu kaybetmeyin . Tüm illere alım yapılacak, az sayıda il olsaydı belki dediginiz gibi Ankara yüksek olabilirdi bilemeyiz . Ama şimdi çoğu kişi memleketini yazdı ve gördüğüm kadarıyla Istanbul yazıldı.Ankara belki de düşük kapatacak. Geçmiş sınav puanlarıyla kıyaslama yapmak bence anlamsız dua edin hayırlısını isteyin bir bakmışsınız olmuş
-
@ezgifdn Teşekkür ederim hocam:) İnşallah siz de kazanırsınız sizin için hayırlıysa bu meslek.
-
@kilici Cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz için
-
Benim tahminim de çoğu il 65-70 arası olur max. kötümser olursam.60-65 arası kapayan illerde olacaktır. 70 ı geçen il belki iki il olur.ingilizce yapan alancı sayısı fazlaysa yükselir ancak.çünkü 30 ingilizce çıkaran biri 7,5 alır genel kültürlerdeki gıcık soraları telafi eder.
-
Bu sınavlarda özellikle kız adaylar ekstra bi durum yoksa haklı olarak memleketlerini yazıyorlar. Çünkü İstanbul'a gitmek kolay bir karar değil
-
@alexdelarge adana için girdim dostum binanın 4 de 3 uygun kızdı
-
@kazm farkındayım hocam farazi söylediğinizin benimki temenni sadece