HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@luthor siyasi düsünceler tarihi dersinden hatirladigim kadariyla aristo nun iklim teorisi (ibni haldun ondan esinleniyordu) vardi sehirle ilgisi var mi bilmiyorum iklim dedirtti bana
-
@y-oguz90 hocam orada iklimine göre insan tipolojisi vs çıkartılıyordu. insanlar yaşadıkları çevreden etkilenirler vs demişti. aristo ile şehir konusunda tam zıtlaşırlar, ibni haldun önce devlet kurulur bu devlet şehirleşmeyi sağlar, Aristo da ise kentler oluşur bunlar devlettir zati yani şehir oluşur devleti ortaya çıkartır, zırlıt konusu da buradan geliyor hocam,
-
@refik-soydam olabilir hocam aklimda iklim teorisi ile bagi kaldigindan direkt iklimi isaretledim emin degilim zaten.
Bu arada matematikte a b c d yas sorusu sanirim d-a yi soruyordu cevap neydi hatirlayan?
-
@y-oguz90 16
-
Dostlar günaydın, bnde uzmanlık kısmında girdim sınava orada da belirttim, sınavda resmen skandal üstüne skandal olmuş bence en kısa zamanda örgütlenip bi mail kampanyası yapalım, mailde eke bankanın üst yönetiminden, genel müdür ve yardımcıları teftiş kurulu vb kurulları ve üyeleride eke koyarak mail atalım(ben üniversitede öğrenci işleriyle sorun yaşamıştım rektörlük sekreterliği vb adresleride eke koymuştum çok işe yaramıştı burada da denemekte fayda var bnce) belki bu sefer çok geç olmadan sonuç alabiliriz. Toplu olarak hareket etmemiz şart. İnsanın emeği geleceği bu kdr ucuz olmamalı bnce.
-
@sinan-taylan bizdede kitapcigin sayfalari eksikti.Derhal bu sınav iptal edilmeli.Hem 75 liramız gidiyo hemde hatalar zinciri birbirini takip ediyo.Yada mülakat icin esnek davranmalılar.Atıyorum herhangi bir puani gecen mülakata kalmalı.Bakın sayfalar eksik diyorum bunu osym falan yapsa o sınav direk iptal olurdu.Bugun bankayi arayacam
-
@regista oydu cevap hocam
-
İllerin 2014 taban puanlarına göre düşüş olur mu sizce fikirlerinizi merak ettim.
-
Arkadaslar karsilastirma yaparken servis gorevlisi icin gecen yilki halkbank uzmanligini baz almayin 2014 servissi belki baz alabilieiz ama gecen yilki sinav farkli bir sinav yuzde 50 dogru istiyodu falan
-
@regista, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
İllerin 2014 taban puanlarına göre düşüş olur mu sizce fikirlerinizi merak ettim.
Olması gerek. Nerde 2014te ki tarih coğrafya muhasebe anayasa nerde şimdiki saçma sapan sorular. İnsan ayıp olmasın cumhuriyetin kurucusu diye 1 soru Atatürk döneminden sorar ya bu kadar mı kin duyuyorsunuz . 2014 sınavına veya önceki sınavlara hiç mi bakmadınız arkadaş. Bu kadar zıt durum olabilir mi konularda.
-
düşsün puanlar kusura bakmasinlarda boyle bir sinavdan ne bekleyebilirlerki.A grubuydum iki soru eksik.hocalar bile cok sacma bi sinav olcak diye konusuyolardi.Oooonca konu verdin calisalim diye ama o sacma sorulari nerden buldu anlamadim.madem sormayacaksin her konuyu ekleme,konularim eksik calisamadim diye nasil uzuluyordum.iyiki bakmamisim hepsine.
-
Sen banka sınavı yapıyorsun ve merkez bankası bilançosu,ticari banka bilançosunu sormuyorsun . Halk bankası ile ilgili hiç soru gelmiyor. Banka ile ilgili hiç terim gelmiyor. Herhalde son hafta toplanmış asistanlar karıştıralım kitapları önümüze ne gelirse soralım demişler
-
@kazm şıklarda ac=ar vardı kesin Cvp da o
-
Arkadaslar cozum uretelim bu saatten sonra neler yapilabilir.Suan icin en mantikli olan bnce belli bir puan belirleyip 50 olsa cok iyi olur tercih ettigimiz ilin kontenjanina bakilmaksizin mülakata kalmaliyiz
-
@lewis hocam bunlar istiyor ki, her konuya hakim olalim, verilen dersleri bilsinler,dipte kösede ne varsa onuda bilsinler.dalga gecer gibi iş yapiyorlar.Cok merak ediyorum onlar bu kadar bilgiye sahip mi,eminimki bu sayfada onlardan daha kaliteli olan insanlar var.
-
@zenginmemur Genel olarak herkesin kötü geçtiyse olacağı o ama yapan da vardır belli olmaz.
-
@zenginmemur ayy 50 olsa ne guzel oluuur
-
Daha önceki yıllarda yapılan sorularla kiyaslayinca enteresan sorulardi gercekten
-
Sonu +sonsuz -sonsuz lu bir matematik sorusu vardı onu ne yaptınız
-
Tarih Sorularını Nerden Bulmuşlar Ya O Kadar Kpssye Girdim İlk Defa Bu Kadar Zor Tarih Soruları Gördüm.