HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@maliyeci07 teşekkürler.. umarım herkes emeğinin karşılığonu alır.
-
@zamangeciyor soruda max karı değil normal karı yani başabaş noktasını soruyordu o da iki nokta da olur yani normal kar: ac=p=mr=ar artık sıklarda hangısı varsa ki sadece ac=ar vardı sanırım yanı mc olan şıkları kafadan silecektiniz...
-
@kazm Cevap A şıkkıydı di mi hatırlıyor musunuz
-
Sınavda en ön sıradaydım kürsünün önünde bir bayan iki bay gözetmen vardı. Sınav boyunca bayan ve bir bay gözetmen sürekli fısır fısır sohbet ettiler, bir kere uyardım göz TEMA’sı ile ama fayda etmedi yine devam ettiler kesinlikle konsantre olamadım.. HAKKIMI helal etmiyorum..
-
alan 50 gk gy 25 ingilizce 20 kaç puan eder sizce
-
@hakperest46 hocam hangisi doğrudur diye sorulmuştu ama
-
@regista sanırım a veya d yaptım ben onu d grubunda
-
@merhuume 65
-
@enfrançais d=p=ar=mr=mc=ac oluyor mr=ac olması lazımdı şıklarda sanırım yoktu ar=p vardı mr=mc vardı bence 2 side doğru saçmalık
-
@merhuume mr=mc nasıl dogru oluyor arkadaş sorgulatma bana şimdi mikro bilgini yukarda açıklamasını yaptım bi okur musun onu
-
@semihylc, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@hakperest46 evet o soru hangisi TİCARET ÜNVANI değildir ? diyordu ondan yola çıkarak kızılay olanı işaretledim o bana işletme adı gibi geldi .
Hocam haklısınız var ticaret unvanı deil ticari işletme değildir diye diyordu
-
@fatoss21 şube olacakti dostum
-
@kazm Ben de D grubuydum A şıkkı diye hatırlıyorum
-
Dernek ve vakiflar kar amacı güdemez. Ama kizilay dernek degil sirket ise bilemem
-
@kazm mr yatay p ye eşit yani. mc de ac ile bu dogrunun üstünde kesişiyor işte
-
@luthor hocam mali tablo analiz i son gün tekrar etmem isime çok yaradı
-
@merhuume tamam mc yi niye karıştırıyorsun ki mc ile işimiz yok bizim işimiz tamamen ac ve ar ile ac=ar olacak cevap kar max demiyorsa mc yi unut
-
@kazm yada zarar min
-
Iktisatta hangisi olanaz diye bir soru var hatirladigim kadariyla siklarda egri kesisir. Artar azalir gibi ama.hangisi olamaz diyordu
-
@merhuume Kardeş tam rekabet durumunda firma talep eğrisi
P=AR=MR dir.Denge durumunda maksimum kar seviyesinde MR=MC olur.Yani MR de her durumda AR ve P ye eşit olduğu için dengede;
P=AR=MR=MC olur.Bu durum max kar durumudur.Normal karda P=AR=MR=MC=AC olur.Çok basit bir soru tartışmayalım bunları bence.