HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@duranvarlık, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@muhalba sorun sadece ingilizce mi sizce? Alan sorulari ozellikle muhasebe belirleyici miydi? Peki tarih sorulari calisanin hakkini alabilecegi tarzda miydi??? Iptal taraftari degillermis attiklari tutanlardan bunlarda
Bu ne saçma sapan bir düşünme tarzıdır kardeşim ? Kusura bakma isterse en saçma yerden sorsunların sınavı o sınavı bir kişi bile çalışarak iyi puan almış olan olursa onun hakkına girilir bıktırdınız artık hep mi bildiğiniz yerden sorulsun ? Hep mi saçma bu sorular ? Sen hiç gördün mü soruları saçma olup iptal edilen bir sınav ? Sana tavsiyem bırak bu loser tavırları hayırlısı olsun de önündeki sınavlara hazırlanmana bak .
-
Alan bulma sorusunda a=12 bulan varmıydı ??
-
@maliyeci07 darülaceze aile ve sosyal pol. Bakanlığı mıydı ??
-
@sersefilius Ben 12 buldum.Ama soruyu iki defa çözdüm a=-12 çıktı.İslem hatasi yaptim heralde dedim 12 yi isaretledim.
-
@luthor aynen ben de -12 buldum çok defa tekrar yaptım baktım zamanımı çok alcak 12 yaptım ben de
-
@sersefilius aynen hocam aile ve sosyal politikalar bakanlığına bağlı.Kurumun internet sitesinde teşkilat şemasından teyit edebilirsiniz.
-
@maliyeci07 ticaret ünvanı kızılaylı sık olduğuna emin misiniz ?? Anonim sirketli bir şık vardı ve önündede yalnizca isim yaziyordu. Anonim sirketlerde sirketin faliyet konusunun bulunmasi gerekiyor bu nedenle de onun dogru sık olduğunu düsünüyorum.
-
@luthor tamam hocam sağolasın
-
@maliyeci07 hakim tarafindan ergin kilinmada ise kücügün rızası diye bir şık vardı. Aslinda o küçüğün istegi ailenin de rızası olması gerekiyordu.boyle baktiginda o sık yanlis olmasi lazimdi.ben cok mu ince düsünmüsüm acaba bi kac tane daha böyle var ayrıntı gördüğüm
-
Dostlar muhasebenin bir sorusu yanlis, siklarda maddi duran varlıklara itfa ayrılır, maddi olmayan duran varlıklarada amortisman ayrılır bu ikiside doğru
-
@maliyeci07 hocam yanlız bilgin olsun bazı yazdığın soruların Cvp ları yanlış tabi soruyu hatırlatmak için yazmadı isen
-
@luthor o soru da sıkıntı vardı grafikleri sol a koymaları lazımdı soruların özensiz olduğunun kanıtı
-
bedir savaşı ile ilgili soru tam olarak neydi? "sonuçlarından biri midir?" diye mi soruyordu yoksa "sonuçlarından biri değildir?" diye mi soruyordu? sorunun cevabı ne idi hatırlayan var mı?
-
@brrn16 yazılan şıklarda 2-3 ünün cvbı yanlış o soru da dediğin şık olacak konusu yazmayan a.ş şıkkı
-
@brrn16 hocam zaten soruda ticaret unvanı deil ticari isletmedir diye soruyordu bende anonim sirket olan şkı isaretledin
-
@xxx_1905 sonuçlarından biri değildir
-
@brrn16 aynen kizilayli soru yanlis deil çıkmış kpss sorusunda bile var
-
Bu sınav iptal edilmese bile en azından halkbank cıkıp açıklama yapmalı bizler icn rahat olun hakkinizi koruyacagiz diye falan.Sonra en az 5 tane kesin tartismali cevap var yani siklarda ikiside dogru yani iki cevap var
-
Amortisman sorusunun 40.000 olduğuna emin misiniz?
01.01.2010 da alınmış 31.12.2015 de ki değerini soruyordu. Ben 50.000 yaptım sizce nedir? -
@byteks1 40.000 hocam o soru