HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Sinop yazdım inşallah 60-65 bandında kalır eski sınavlar gibi:D
-
Halkbank "sınav yayınlanacak" demiş ama forumun internet sitesinde "haftaya sınav açıklanacak" yazıyor. Ufak bir habercilik manipülasyonu var sanki
-
Merhaba arkadaşlar, halkbankasinin ilanda belirtilen 02165035171 nolu numarasını arayıp sınavın açıklanma tarihini sordum . Ay içinde açıklanacağını ,19 aralık için doğru mudur dediğimde tarih vermediklerini soylediler . Ayrica kac kati cagirilacagi konusunda 3 kati olarak cevap aldim.
-
Korumacılıkla ilgili soru vardı hangisi yanlıştır diye ben istihdamın korunması yaptım istihdam niye korunsun bana saçma geldi. Sizler ne yaptınız
-
@ezgifdn Ayın 19’unu nerden çıkardılar peki
-
@ezgifdn 19 aralık cevapların yayınlanma tarihi hocam. İnsanlar galeyana kapılmış "sınav açıklanacak" diye ama 65.000 kişinin girdiği sınav, hatalı kitapçıklar hatalı sorular filan o iş öyle kolay değil.
-
@regista 19 unu ben internette öyle bahsedildiği için teyit ettirmek amacıyla sordum. Soylediklerim dışında bi bilgim yok arkadaşlar bu konuda.
-
@ezgifdn forumun internet sitesinden gördüm ben de. Sanırım site yöneticisi habercilik kökeninden geliyor ufak kelime oyunlarıyla heyecan yaratmayı seviyor
-
https://i.hizliresim.com/Oyjvbz.jpg burda aciklanacak yaziyo bize bizzat gelen mail bu
-
@veliat34 kitaptan baktım refah artışıymış cevap
-
@zeyno5454 izmir
-
@ddguy Belki de açıklanacaktır,telefonda bilgi verilmiyordur. Ay içinde açıklanacak dedi zaten, açıklanmazsa biraz daha bekleriz .
-
@ezgifdn aynen hocam hayırlısı olur inşallah
-
@ddguy İnsallah, hayırlısıyla güzel sonuçlar almak dileğiyle
-
@kazm inşallah ankara 70i görmez
-
Herkes çok umutlu sınavın açıklanmasını istiyor, süper geçti heralde sınavınız
-
@mülkiyeli45 hocam tamamen temelsiz atıyoruz en azından alım sayısını bilsek bi temele oturtucaz ama bu sınavda 70 puan almak gerçekten kolay bir şey değildi
-
Temettü yatırım ve pazarlama öncülleri olanın sorusu finansla ilgili midir ? İlgi değil midir? Hatırlayan var mı?
-
@monopol ben onu finansal yonetici yatirim ve temettu karari alalmaz yaptim pazarlama koordinasyonu yapar gibi geldi o an
-
@kilici Neden böyle konuşuyorsunuz? Her sınava bir umutla giriliyor .Gelmeyen ilanlar açıklanmayan sınavlar belli süre sonra çok yıpratıcı oluyor. Bir an önce iş sahibi olmak hepimizin hakkıdır diye düşünüyorum, çünkü lisans mezunuyuz bir çok emek verdik, umut ettik bekledik, bir çok şeyi erteledik.Allah herkesin gönlüne göre versin