HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@muhalba ben varim dostum
-
@duranvarlık, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@muhalba ben varim dostum
Nasıldı sınavın ve geçen sene kaç aldın bilgi verebilir misiniz
-
@muhalba gecen sene uzmanliga girmistim ingilizce barajini da astim lakin total puan 64 geldi 65ile kapatti antalya.bu sinavi hic kestiremiyorum genel kultur cok kotu yani hic bir salladigim tutmamis kalani iyi gibi net hesaplamadim ama bakacaz.senin nasil
-
@duranvarlık, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@muhalba gecen sene uzmanliga girmistim ingilizce barajini da astim lakin total puan 64 geldi 65ile kapatti antalya.bu sinavi hic kestiremiyorum genel kultur cok kotu yani hic bir salladigim tutmamis kalani iyi gibi net hesaplamadim ama bakacaz.senin nasil
Alanda 50dogru gkgy 22dogru ingilizce 4 5 doğru bekliyorum. Bu doğrularla 58puan falan oluyor zaten:) yani umut yok
-
@muhalba yani ingizceden pek sikintim yok sadece istanbula gitmek istemedigim icin antalya servis yazdim olursa olur dostum nasip kismet daha ilanlar gelecek insallah cokta takmayin bu servisi
-
@muhalba belli olmaz arkadasim jim ne yapti ona bagli tamamen belki 60la mulakata kalinacak bilmiyoruzki ve genele baktiginda o gk sorularini yapabilene helal olsun girsin yerime calissin yani ne diyim
-
@zeyno5454 1-2 yaptım
-
@muhalba belli olmaz arkadasim jim ne yapti ona bagli tamamen belki 60la mulakata kalinacak bilmiyoruzki ve genele baktiginda o gk sorularini yapabilene helal olsun girsin yerime calissin yani ne diyim
Ben gk full salladım kalem oynatamadim. Bakıyorum tutan da yok. Şanssizligin böylesi. Kısmet degilmis:)
-
@muhalba umut yok demeyin bence doğru sayınız iyi ancak puan hesaplama sistemi düşük çıkartıyor puanları .
-
@muhalba aynen bende maalesef:( Allah guzel kapilar acsin insallah tum emek verenlere
-
@maliyeci07, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@sword00
1-Darülacaze
2-Nilay'ın parası
3-Kırım savaşlı soru
4-225 şıklı soru
5-Alan hesaplama
6-n'li soru
7-Ampüte milli takımı
8-K.doğu anadolu
9-Tartışma
10-Noktalama işareti
11-Ondalık sayı işlemi
12-Üslü sayı x kaçtır
13-Yazım yanlışı hangisinde yok
14-Bedir savaşı
15-Göbeklitepe
16-Kıbrıs hangi anlaşma..
19-Ank başkent geç kabul eden ülke
20-Transgresypn
21-Napolyon kavalalı mehmet ali paşa
22-İşaret zamiri
23-Gazneli mahmut
24-Maddi yap. hukuk kuralları
25-Hakim yansız bakar,yüksekten bakar şıklı soruBurdayız genelkultur sorularindan başka soru hatırlayan var mı ekleyelim bitsin
-
@monopol kesin mi?
-
@veliat34 evet
-
istanbul yazan çılgın arkadaşlar yok mu ? hep başka şehirleri görüyorum
-
@sword00 cumhurbaşkanının yürütme ile ilgili olmayan görevi gk gy vatantaşlıkta idi. Coğrafya suyun acı-tatlılığı sorusu vardı.
-
@sword00, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@maliyeci07, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@sword00
1-Darülacaze
2-Nilay'ın parası
3-Kırım savaşlı soru
4-225 şıklı soru
5-Alan hesaplama
6-n'li soru
7-Ampüte milli takımı
8-K.doğu anadolu
9-Tartışma
10-Noktalama işareti
11-Ondalık sayı işlemi
12-Üslü sayı x kaçtır
14-Bedir savaşı
15-Göbeklitepe
20-Transgresypn
22-İşaret zamiri
23-Gazneli mahmut
25-Hakim yansız bakar,yüksekten bakar şıklı soru
26-Cumhurbaskaninin yürütme ile ilgili olmayan görevi
27-suyun acı tatlı olmasını etkileyen nedenlerBurdayız genelkultur sorularindan başka soru hatırlayan var mı ekleyelim bitsin
-
@semihylc var
-
@sword00, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@sword00
1-Darülacaze
2-Nilay'ın parası
3-Kırım savaşlı soru
4-225 şıklı soru
5-Alan hesaplama
6-n'li soru
7-Ampüte milli takımı
8-K.doğu anadolu
9-Tartışma
10-Noktalama işareti
11-Ondalık sayı işlemi
12-Üslü sayı x kaçtır
14-Bedir savaşı
15-Göbeklitepe
20-Transgresypn
22-İşaret zamiri
23-Gazneli mahmut
27-suyun acı tatlı olmasını etkileyen nedenlerBurdayız genelkultur sorularindan başka soru hatırlayan var mı ekleyelim bitsin
Aristokrat ve kuzeydoğu
-
@muhalba, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@sword00
1-Darülacaze
2-Nilay'ın parası
3-Kırım savaşlı soru
4-225 şıklı soru
5-Alan hesaplama
6-n'li soru
7-Ampüte milli takımı
8-K.doğu anadolu
9-Tartışma
10-Noktalama işareti
11-Ondalık sayı işlemi
12-Üslü sayı x kaçtır
14-Bedir savaşı
15-Göbeklitepe
20-Transgresypn
22-İşaret zamiri
23-Gazneli mahmut
27-suyun acı tatlı olmasını etkileyen nedenler
28-aristo nun yerleşim yeri
Burdayız genelkultur sorularindan başka soru hatırlayan var mı ekleyelim bitsin -
Alan en kötü 55 doğru gkgy 30doğru ingilizcede de yarısını yapmışımdır diyorum Ankara ihtimal kaç sizce