HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@bankaci siz ne cok bilmislik yaptiniz ya.sinavdan sonra illerin taban puani aciklaninca gorecegiz bu atip tutmalarinizi. Size gore istanbul 80 ile kapatacak neredeyse bir yakininiz istanbul mu yazacak nedir bu milleti istanbuldan kacirma cabaniz.ver fikrini eyvallah ama 100kez yazilmaz ayni sey daraldik
-
@luthor kardesi falan yazcaktir Istanbulu ondandir yada kendisinin calistigi ne malum simdi okuyorumda sadece ben degilmisim herkes garketmis @bankaci arkadasin yapmaya calistigini.Biz guy dan cikmis insanlariz oyle il tercihi falan bizi korkutur mu ne tercihlerden gectik gelmis istanbul soyle istanbul boyle madem o kadar kotu sen niye istanbulda calisiyosun derler adama o zaman???????
-
@bankaci zaten az biraz kendini ifade edebilen adam mulakatta soyler efendim su su sebeplerden Istanbulda yasamayi dusunuyorum.Nisanliyim evlenecegim nisanlim istanbulda, ablam burada calisiyor bende yanina yerlesecegim vs vs.bircok sebepten oturu ikna edilebilir.Kimsenin soru sormasina gerek yok kendini tanitirken soyleyebilirsin sonucta tanitimi ideallerinle bitiriyorsun.Pek mulakat tecruben yok sanirim senin.Millete resmen Istanbulda oturmuyorsaniz ISTANBULDAN KESIN ELERLER SIZI!! demek hic dogru etik degil.Gunlerdir yaziyosun artik yeter insanlarin hayati ile oynamayin sallama bilgiler verip!!
-
@duranvarlık kusura bakmayın haklı olabilirsiniz. Ben tüm uyarılarına rağmen İzmir servis gorevlisinden istanbul uzman yardımcılığına degistirdim tercihimi çünkü daha ilk etapta iyi puanım varken servis görevlisi için hazırlanmak istemedim. Uzman yardımcılığı mecbur sadece İstanbul için açıldığı için onun sınavı farklı olduğu için onu seçtim. Bi sınava gireyim öylesine diyerek. Ama arkadaşın dedikleri çok çok doğru. En kötü ev kirası 1200 TL ve bankada çalışan için gerçekten sıkıntı. Hadi guy oldun onun verdiği bi huzurla yaşarsın. Ayrıca guy ile bankacılık sektöründe görebileceğimiz alanlar arasında fark var. Guy da maaş belli, rahatlık belli. Banka için öyle bir şey yok. Çıkış saati belirsiz bi kere. Gayet de haklı. Lütfen sağduyulu düşünün. Art niyet aramakta haklısınız, ben de şahidim sırf kendi başvuracak diye belli başlı mesleklere karalayanlara ama burada böyle bir şey yok. Herkes planını yaparak başvurur istediğine zaten nitekim ben de öyle yaptım ama benim niyetim sınav tecrübesi olsun diye.
-
27.06.2018 E KADAR TECİLLİYİM . SENEYE KASIM CELBİ ASKER GÖZÜKÜYORUM KISACASI ARKADAŞLAR. SINAVA GİREBİLİR MİYİM
-
@colinclark55 ya dostum yok oyle bisey.Ikameti Izmir olup Istnbulda servis olan arkadasim var bakmayin siz.Guya dondu bu is aynen.
-
@falanfilan zaten uzman yrd. Ikamet mubabbeti donmuyor.O zaten tum alimi istanbula yaptigi icin cesitli illerden basvuru olacaktir.Biz servis icin konusuyoruz dostum.Serviste herkesin kendi ilini yazabilme firsatini banka tanidigi icin serviste donuyor ikamet muhabbeti.Bu arada ben istanbulda yadam kosullarinin zor olmasi konusunda o bankaci nickli kisiye katiliyorum benim karsi ciktigim tek sey gunlerdir soyle bir algi yaratmaya calisiyor " EGER ISTANBULDA IKAMET ETMIYORSANIZ VE ISTANBUL YAZDIYSANIZ KOMISYON SIZI DOGRUDAN ELER!" Algisini yaratmaya insanlari bir yere yonlendirme cabalari.yoksa herkes biliyor istanbulda yasamak nasildir zorlugu nedir kiralar vs vs.Ben tavrin yanlisligini,bu kadar net ifadelerin hos olmadigini savunuyorum.Guyda da en yuksek basvuru Istanbula oldu en dusuk 76 puanla istanbul kapatti basvuru verilen kadroya gore yapiliyor.E herkes biliyor bin servis gorev en az 300u istanbul.Niye yazmasinlar yani.neyse dostlar zaten issizlik tak etti bide boyle oyunlar vs.
-
@ademsimit kesin sinavina girersin dostum.Sen ziraatten tecrubelisin kardesim kultur yetenek kismi icn nasil hazirlanmaliyim
-
@falanfilan tamam iste geriye 1000 tl kaliyo onlada diger giderlerini karsilar
-
@duranvarlık yok kendinizce hesap kitap yapmissinizdir ama servis görevlisi için İstanbulu yazmayı guy tercih etmeye benzetmeyin lütfen. Komik geliyor bana. Guy ayrı benim çok istediğim bi iş. En istemediğim iş de servis görevlisi. Evet işsizlik malesef neler yaptıriyor. Sadece suçlamaları doğru bulmadım söz konusu arkadaş için. Tamamen yaşayan bizzat bilen kişiler böyle yazarsa kulak kabartmakta fayda var bence. Ben samimi buldum yazdıklarını o yüzden yazayım dedim düşüncelerimi sana güzel arkadaşım. İnşallah en rahat edeceğimiz yapabileceğimiz işlere kavuşuruz.
-
@zenginmemur bilmiyorum servis görevlisi için riskli gibi. Şahsen benim kpss puanım ise yaramazsa bir sonraki alimda(seçimden önce muhakkak olur dediler) İzmir için ikemetgahim burda olduğu için tercih yapacağım. Evden gidip geleceğim için en kötü Manisa. Ama sıfırdan İstanbul riskli. Guy dan maaşı farklı olmasa bile çıkış saati stresi VS değer mi bilmiyorum. Ben yapamam yapana ekmek parası. Saygı duyarım.
-
Bazı arkadaşların uyarısı çok yerinde.Ben daha önce tavsiyemi söyledim.İstanbul dışı olsam İstanbul veya alımı yüksek olan alternatif bir il yazarım diye.Şansım kesinlikle artar.Ancak mülakatta bu sorun yaratabilir.O yüzden İstanbul'u biliyorum,arkadaşım var iletişim halindeyiz ne bileyim yabancılık çekmem gibi birşeyler söyleyin adamları İstanbul'da yaşayacağınıza ikna edin.İşin sürekliliğini etkileyecek durumlar istemiyorlar.Sonradan tutunamaz çeker gider diyebilirler.Bir çalışanın uzak ilçede oturması bile problem yaratabilirken siz il dışından İstanbul'da çalışmak istiyorsunuz.Komisyon buna olumlu bakmayabilir o yüzden ikna edici cümleler kurun
-
Arkadaşlar hepiniz belli bir eğitim almış insanlarsınız.Tercihlerinizi kimsenin yönlendirmesine izin vermeyin.Geçen sene her ilin kaçla kapattığı internette var.Açın bakın ve bir tercih yapın.Mülakatta konu açılırsa uygun bir dille anlatırsınız.Yanlış seçim yaptığınız için mülakata kalamamaktan iyidir.
-
Arkadaşlar benim Ziraat oldu Allah’a çok şükür Halkbank’ın sınavına girmeyeceğim o yüzden kimsenin rızkına mani olmak istemem İstanbul için başvurmuştum Allah hepinizin gönlüne göre versin :))
-
para tatlı geldi süreyi uzattılar baya1 haftada 10 bin daha başvurur en az kahrolsun kapitalizm
-
@gökhan dostum ikamet sorun olmadi o zman
-
@gökhan birde kaynak olarak ne onerirsin.Bankacilik ve finans konulari icin
-
@estilografica il dışından başvuran için bü durum olumsuz bişey mi oluyor mulakatta
-
@zenginmemur kardeşim istanbul için başvurmuştum ama ben zaten istanbul da oturuyorum zaten hatta dedim ya kaç dk boyunca işe kaç dk da gider gelirim onu konuşmuştuk kaynak olarak da hiçbir şeye çalışmadım zaten 3 senedir kpss çalıştığımız için ek bir kaynağa bakmadım
-
@gökhan tebrikler dostum bu 40 kisinin kaci istanbuldu