HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@zenginmemur kardeşim bu sınava alan ağırlıklı çalışmak faydalı. Ama kültür yetenek kısmı için cumhuriyet dönemine , türkiye coğrafyasına , sözel sayısal mantık için orta derecede soru çözümüne bakmakta fayda var. Vatandaşlığı zaten yaparsın. İngilizcenin etkisi %10 olduğu için alandan 70 soruda 50 nin üstüne çıkmak sıralamaya sokar diye düşünüyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim Seneye kasımda muhtemel asker olan başvuru yapabilir mi 1 eylül demiş benim tecilim 27.06 da bitiyor.
-
@ademsimit dostum basvuru yapabilirsin.Istanbul hakkindaki fikrin nedir?En son ziraatde kacla kapatti?
-
@fatoss21 ben de diyarbakır tercih ettim. En son sınavda 63,5 gibi bir puanla kapatmıştı,ben de 1 puanla kaçırmıştım.
-
Arkadaşlar sınava 1 ay gibi süre kaldı. Bu sayfada sadece tercih edilen il ve erkeklerin tescil durumu konuşuluyor. Artık faydalı bilgiler paylaşılsa güzel olmaz mI? Bir ay gibi sürede nasıl verim alabiliriz. Ağırlıklı olarak hangi ders ve konulara çalışmak gerek? Çalışma durumunuzu paylaşır mısınız?
-
@yek Konu eksiğin yoksa bol soru çözümü yapmak lazım.Eksik varsa eksikleri kapatmak lazım.Alan bilgisi hiç yoksa ne yapılır bende bilmiyorum.Sayfanın büyük çoğunluğu kpssci olduğu için ders çalışma konusu üzerinde pek durulmuyor olabilir.
-
@falanfilan operasyoncu olabilirsin ama pazarlamacılara göre önleri daha kapalı
-
@halkbank geçen sene fizik mezunu olup bankaya giren duymuştum.
-
@estilografica operasyon yani muhasebe ve finans gibi bölümlerden birinde müşteri ile iletisim satış kredi açma dert dinleme VS kesin yok değil mi?
Olumsuz bi durum VS varsa yazın lütfen.
Yükselme uçma derdim yok. Sabit de kalırım. Benim için ideal gibi ama uzman yardımcılığı için mülakat da nasıl izlenim vereceğiz şu İngilizceyi sınavda bi tecrübe edip de bi dahaki alım da İzmir veya yakın şehire de açarlarsa baya ilerletmem lazım. -
@yek uzman yardımcılığı sorularına baktım. P48den 84 alan biri olarak yarısından fazlası dogru çıktı. Aynı şekilde servis görevlisinin de soruları kolaydı. Gk gy ye baktım kpss den çok kolay. Sadece bir kaç mantık soruları ve gk kısmı beni zorladı ki iyi olmadığım için. İngilizce de YDS gibi değil basit ama zor sorular da var. Tavsiyem kpss çalışmalarını devam ettir çalışıyorsan eğer. Çıkmış sorulara da bak. Ona göre eksiğine yönel. Bu yazdıklarımı çıkmış sorulara bakarak yazdım. Bu sene farklı bi üni hazırlıyormus soruları. Ters köşe yapılır mı bilemem. Bu arada alan hiç yoksa sıfırdan bi ayda adapte edemezsin kendini sorulara. Tavsiye etmem.
-
@zenginmemur 70 kişilik uzman alımını 2 puanla kaçırdım 71 ile kapattı. o alımda çok manüpile edildi yok 90dan aşağı inmez diye cok kişiyle tartışmıştık haklı cıkmıştım 2017 alan kpssye girdiysen ve düzenli hazırlandıysan. Şuandan itibaren ufak bir tekrar yaparak kesinlikle mülakata kalınabilir. genel kültür için bir de halkbank araştır güncel olaylara göz at 3 5 soru yakaladın mı tamamdır
-
@falanfilan, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@estilografica operasyon yani muhasebe ve finans gibi bölümlerden birinde müşteri ile iletisim satış kredi açma dert dinleme VS kesin yok değil mi?
Dostum şube ayağını çok bilmiyorum.Bunun için şubeci biriyle konuşursan daha iyi olur .En basitinden şubelerde operasyoncular spk tazminatı almıyorken pazarlamacılar alıyor.Hoş aldıkları da brüt 200 lira:)
-
@estilografica anladım. Öyle yapsam iyi olur. Çok çok teşekkür ederim. Çok faydalı bilgiler verdiniz.
-
@ademsimit Ben şahidim yüksek kapatır diyenlerdendim ama 71 le kapattı gerçekten.İyi tecrübe oldu.
-
@ademsimit dostum ankara icin dusuncen nedir?Servis gorevlisi pozisyonu icin.
-
@ademsimit bankacilik ve finans sorulari nasildi?
-
@zenginmemur BANKA ALIMLARIN EN YÜKSEK KAPATAN İLİ OLUYOR GENELDE. HER İL 60 KÜSÜRLE KAPAR BİR BAKMIŞSIN ANKARA 70İN ÜSTÜNDE GUYDA DA GENELDE BÖYLE OLUR ANKARA BİRAZ RİSKLİ KARDEŞİM. ZİRAATTE BANKACILIK FİNANS CIKMADI BENİ YIKAN KONU DA BUYDU ÇOK ÇALIŞMIŞTIM BANKACILIK VE FİNANSA
-
@ademsimit hocam hangi kaynaga calistiniz?
-
@zenginmemur KPSS KİTAPLARIMDAN ÇALIŞTIM BANKACILIK FİNANSA DA FACEBOOKDA NEŞET BAŞKANIN PAYLAŞTIĞI Bİ LİNKTEN ÇALIŞMIŞTIM.
-
BU GÖNDERİYİ REZ ALIN. SİZE KESİN ÇIKACAK BİR SORUYU VERİYORUM . SINAVDA BOL BOL DUA EDERSİNİZ O KADAR İDDİALIYIM HALKBANKIN HAZİRAN 2017DE KURULMA KARARINI ALDIĞI EKİM 2017DE RESMEN KURDUĞU SON ŞİRKETİ HANGİSİDİR?
CEVAP: HALKBANK VARLIK KİRALAMA ŞİRKETİ SERMAYESİ 100.000 TL
BEKLEDİĞİM DİĞER SORU 2016 YILI NET KARI YA DA 2017 ÜÇÜNCÜ CEYREK KARI GELEBİLİR İDDİALI DEĞİLİM AMA BUNDA -
@yek alandn kac netinjz vardi hocam