HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Merhaba arkadaşlar ,sayfayı şöyle bir inceledimde k.bakmayın da herkes olumsuz konuşuyor. Peki ozaman bu sınava neden giriyoruz maaşlar bu kadar düşükse istediğimizin karşılığını alamıcaksak?
-
@colinclark55 Hocam ne 500 600'ü? müfettiş, uzman yardımcılığı falan sandınız herhalde. 150 lira civarı olur çok daha cüzzi.
-
@izya35 Hocam daha iyi gelir elde ettiğin bir işin yoksa başvur gitsin.Sayfada yazılanları pek umursama.
-
Arkadaslar birsey sormak istiyorum.Ben halkbankin 2014 teki sinavina girmistim ama ankara yazdigim icin olmamisti.ankara 74 le kapamisti bense 68 almistim.sinavimsa cok iyi gecmisti fakat sonuc listesine baktigimda bos birakmadigim halde(ki yanlisin dogruyu goturmedigi bir sinavda kim neden bos biraksin?) 12 bosum gozuktu sonuc kagidinda.o zaman sasirsamda cok uzerinde durmamistim.sonra 2016 kisinda ziraat katilimin sinavina girdim su 200 kisilik alimi olan.o sinavimda bayagi iyi gecmisti hatta gruplarda cs hespladigimda rahat 80 almam gerekiyordu gelin gorun ki 71 almisim ve saka gibi ama bu sederde 6 bosum varmis gibi gozuktu sonuc belgemde.uzerine gitmeye karar verdim ve nette arastirdim.malum sitede benim durumumda olan bir cok insan olmus ve hatta site bunu haber yapmis.sikayet edilmis ama sonuc cikmamis.bende zaten kpss odakli oldugum icin ugrasmadim ama cok uzulmustum o zamanlar...
Sizce bu neden oldu?? Insanin aklina turlu sey geliyor..bosum gozukmese diyecegim ki demek ki benim dusundugum kadar da iyi degilmis sinavim ama neden bos gozuktu cozum listemde?
Simdi yine basvurdum halkbanka.yine ayni sey olur mu diye korkmuyor degilim?
Var miydi bu durum basina gelen? -
@izya35 mecburiyetler mesela
-
Arkadaişlar merhaba. benim sorum hukuk için olacaktı. sizce hukuk da en çok ve en az hangi konulardan çıkar. örnek veriyorum en çok ticaret, en az medeni diye. sormamım nedeni bu konu hakkında bilgi verilmemiş. şimdiden teşekkürler
-
@fatoss21 inanın hiç hatırlamıyorum. O sene alandan kpss kursuna gitmiştim ordaki bilgilerle öylesine girmiştim sınava.
-
@ademsimit link paylaşabilir misiniz? Baktım fakat bulamadım.
-
@marjinalfaydali açıkcası ben de böyle düşünceler içerisindeyim. En son girdiğim Halkbank sınavında tercih ettiğim ili 1 puanla kaçırdım ve ne büyük tesadüftür ki çevremde sınava giren herkes tercih ettiği ili 1 puanla kaçırdı. Umarım hakkımıza girmiyorlardır.
-
@yek insallah hocam...sadece merak ettim acaba var mi benzeri basina gelen cunku calisanlari da dahil kime sorsam yazili sinavda torpil olmaz diyor...eger o raddeye kadar inmisse vay halimize..
-
@yek çok eski bir gönderi hocam ziraat için indirmiştim linki bulamıyorum bulsam hemen atacağım .
-
@marjinalfaydali hocam dediginiz durum 2012 ydi galiba ziraat sinavinda arkadaslarimin basina geldi.Hic bos birakmadim dedi ama gel görki 15 boş cikti.Ve kime sorduysam 59 da kalmis.ben 68 almistim.yani o kadar insan nasil 59 da kaldi anlamadim.ama birseyler dönuyor benim kanaatim bu.Baktilar cok fazla netler var boşlarla bunu ortadan kaldirdilar.Sizin adiniza uzuldum ama insallah bunda yaparsiniz.
-
@marjinalfaydali hocam yazili sinavda torpil olmaz sozune asla inanmiyorum.bu memlekette kimse hakettigi yerde degil.En basiti bizim burda belediyede calisan bi kiz var.onu orda gorunce şok oldum.kiz meslek mezunu ve orda işi ne acaba.daha neler neler.hak yeniyor ben buna inaniyorum
-
@şule hocam bende zaten bunun uzerine arastirdigimda nette bir cok kisi gordum benim durumuma dusen.pesine dusende olmus ama bi sonuc cikmamis tabi...ziraat 2014 sinavina da girmistim ama o sinavim cok kotu gecmisti o yuzden bisey demiyorum ama bu iki sinavda yasadiklarim dusundurdu.o yuzden ilan geldiginde buruk bi sevinc yasadim acikcasi.yine ayni sey olur mu acaba dusuncesi gitmiyor bi turlu...belli ki bu iste bi is donuyor.cok hakkimiz yeniyor...Allah sorsun.
-
@şule katiliyorum hocam.malesef ki mesleklerin itibarsizlasitirilmasini nedenlerinden biri de bu...haketmeyen insanlar,haketmedikleri yerde.Ben yine pes etmem yine ugrasirim hem bura hem kpss hem kurum icin.kaybedecegim zamanim ve umudum olur ama en azindan vicdanim da rahat olur.bizim ahlarimizla vicdaniyla yuzlesemeyenler var....
-
@marjinalfaydali bü yıl bü işlerin alası yapılıyor. Malum KHK diye bişey var kurumlarda kimse sesini de çıkarmıyor ihraç edilirim diye açıktan alınan kişilerin haddi var hesabı yok
-
Daha bü yaz açılan ziraat in sınavını kazananların profiline bakın hangi parti në görev yapıyor görürsünüz.Boğaziçi iktisat da yüksek lisans yapip alınmayan var
-
@jamiryoo belki de komisyon boğaziçi iktisat da yl. yapanın burada ne işi var demiştir ona iyilik yapıp önünü açmıştır
-
@jamiryoo oyle hocam.devir "sus yoksa ezeriz" devri olmus...kendi adima ben bile o zamanlar bu bos sayilarinin hesabini soramadim...
-
@zeyno5454 inş öyledir