HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@maliyeci07 https://yadi.sk/d/AcGF8GvJ3PSn2K
Hepsi mevcut -
@iyimser16 Hocam çok teşekkürler
-
@maliyeci07 sagolum hocam
-
Arkadaşlar ingilizce yarısını yapamazsam diğerleri cok iyi olsa Bile uzman yardımcılığı için alınma durumu olabilir mi ?
-
@veliat34 maalesef kardeşim:( sadece genel puan barajı olan 60”ı alta çekiyorlar, %50 barajına ellemiyorlar. Son iki sınav gibi 60”ar soru gelseydi korkma derdim 40+40+70 soruluk sistemde hiç kimse baraj konusunda güvende değil bnce.
-
@marjinalfaydali insallah.Ve her bir cümlenize katiliyorum.Bu sinavlar bize iyiye kotuye alismayi ögretti.İnanin bana ben bu sinavda basarili olsam noter onayi olmadan inamam.cunku hic kazanamadim.Artik bir kapi acilsin istiyorum.sizin icinde duaciyim insallah guzel haberlerinizi alirim.ilk bana yazin amaaa
-
Kimler ikametgah disi il yazdi?Maas 1900 lira desek sizce kira ve diger giderler icin bu duruma katlanmak mantiklimi.Sonucta elimize gececek para belli.Issizlikten cok daha iyidir ama sonucta firsat maliyeti var bu isin bu konuda tercihlerin kapanmasina saatler kala dusunceleriniz neler arkadaslar?
-
@zenginmemur ben yazdım Ankara’yı hocam elinize ayrıca her ay en az 1900 geçicek çoğu ayda bu para daha fazla olacak.
-
@mülkiyeli45 peki ikametiniz neresi
-
@şule 1000 kişilik alımda umutlar daha da artmali vakit varken ders çalışmak gerek
-
Tahminim yılbaşından itibaren tufe+2 puan lik zam gelecek suan ki maaşa
-
Tufe yüz de 10 dan aşağı gwlmwyecwktir yanı benim görüşüm en az yüzde 12 lik bır yılbaşı enflasyon farkı yansır yeni yılda maaşları
-
@jamiryoo dostum ikametgah sorun olur mu?
-
Soyle ziraat servis görevlisi sınavında özellik le sorulup üzerinde duruldu( istanbul icin) fakat Komisyonu ikna etmeniz gerek niçin neden ö ili seçtiğini,kalacak yer konusunda detaylı bilgi vermek gerek başlı başına sorun değil yanı ama inandırıcı açıklaman olması gerek
-
@şule ibsallah hocam.malesef bende bu zamana kadar hic kazanan olmadim.memuriyet ve hatta bnkacilik bana hayal gibi geliyor sanki hic olamayacakmisim gibi...ne kadar hayal kirikligi yasasam da umidimi hic kaybetmedim. artik bu is benden gecti,herseyden once hep yaninda olan ve beni destekleyen esim ve kucucuk kalbiyle benim mucadeleme dahil olan kizim icin bunu basarmam lazim.
Insallah sizde hakettiginiz guzel yerlerde olursunuz.Ben her zaman emek veren arkadaslarimi dualarima katarim -
merhaba arkadaşlar kaç doğru 80 puan getirir sizce?
-
Basvuru güncelleme saat kaca kadar devam ediyo?
-
İstanbul'da çalışan bir servis gorevlisinin maaşı 3bine yaklaşır mı dostlar ?
-
@zenginmemur Bu gece 23:59'a kadar devam eder.
-
@toranj Doğruyu yaptığın alana göre değişir. Bu yıl alana göre katsayılar değişik. O yüzden puan hesaplamaları tamamen tepetaklak oldu diyebiliriz. 50 alan + 40 GKGY + 20 İngilizce yaptığınız takdirde 80 puan almış oluyorsunuz. Dediğim gibi doğru sayınıza ve yaptığınız alana göre değişir.