HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Geçen sene bu zamanlar 3 ingilizce ile vakıfbank müfş. elenmiştim aradan 1 sene geçti servis deneyeceğim git gide güçüm azalıyor sanki bu 5 sene deneyenler nasıl yapıyor
-
@bankaci cevapladığınız için teşekkürler 120 soruluk testlerde 80 civarlarında doğrum oluyor bu kaç puana tekabül ediyor olabilir sizce?
-
@toranj ankara yazdım muhtemelen en yüksek orası kapatacak tedirginim o yüzden
-
Başvuru sayısını bilen varmı ?
-
@toranj gy gk her dogru 1 puan ingilizce 4 dogru 1 puan alandan hukuk 20 dogru 14,29 puan iktisat 17 dogru 12,45 puan maliye 5 dogru 3.57 puan muh ve işletme 19 dogru 13,57 puan bankacılık ve finans 9 dogru 6,425 puan siz 80 dogrunuzu buna göre hesaplayın
-
Ve başvurular için para yatırma süresi bugün sona erdi. Başvuru sayısı 61000 olarak son buldu. Bunun me kadarı hangi alanı tercih etti tabi bilemiyoruz. Herkese başarılar.
-
2014 yılı çıkmış sorular elinde olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
-
Bir arkadaş zam olayını söylemiş bu arada.
Şöyle anlatayım, Enflasyon + refah payı olarak her yıl zam yapılır.
Enflasyon zammı geçen yıl 2017 yılı için, maaşlara uygulanacak zam oranının enflasyon + refah payı (yaklaşık %3 üzeri) ve 2018 yılı için de enflasyon + refah payı (%2) olarak belirlenmişti.
Bu yıl da aralık ayında belli olacaktır. -
Bu başvuru ile gelen toplam tutar bankayı cezbeder inşallah önümüzdeki sene daha yüksek bir kontenjan ile Türkiye geneli alımlarına devam eder. Şahsen bu sene denemeli gireceğim ama insan korkuyor uzun bir süre alım olmaz diye. Ahh bu seçimler...
-
@toranj dostum degisikliki yapabiliyomuyuz?Neden Ankara yazdiniz ki?
-
@bankaci dostum,İstanbul'da maaş en az kaç olur bu zam ile ?
-
@yazgan tamam teşekkürler
-
@zenginmemur şu an yapılıyomu bilmiyorum ama ben en başında ankara yazmıştım. istanbulda okudum bi arkadaşa ateş püskürüyolar ama istanbulda o parayla yaşanmaz. ankara istediğim bi şehir ve 1 saat mesafede ikamet ediyorum
-
61000 nedir ya? Geçen sene 40000 falandı yanlış hatırlamıyorsam eğer
-
İkametgah ile ilgili bir kaç şey söylemek istiyorum.
Geçen sene uzmanlık sınavında ikametgahımın bulunduğu ili seçip sınavı kazandım ancak mülakatta elendim. Mülakatta bana neden ikametgahımın bulunduğu ili seçtiğim hakkında da bir konuşma geçti. Sebeplerini sordular ben de söyledim kendimce.
Mülakattan sonra beni ikametgahımın bulunduğu il dışında bir yere servis görevlisi olarak göndermeyi teklif ettiler. 2 saatlik mesafe var arada çok uzak değil. Diyeceğim o ki banka size teklif getirmeyi düşünüyorsa ikametgah şartını çok da göz önünde bulundurmuyor. Geçen sınavdan sonra İstanbul tercih edip Diyarbakır teklif edilen, Edirne yazıp da Artvin'de başlayan insanlar vardı.
-
2014 sınav soruları elinde olan var mı
-
Ben çıkmış soruları çözüyorum da cografyada neredeyse 0 dogrum var kac soru çıkar bilen var mı? Ya da nokta atışı önerebilceginiz konu var mı??
-
@toranj Ateş püskürülen bendim sanırım Yani mecbur kalmasam buraya gelmez ya da burada yaşamazdım. Tekrar yineliyorum.
Heleki Servis Görevlisi olarak alacağınız maaştan tutun, yapacağınız harcamalar bile epey minimuma inecek. 5 yıl boyunca (ihtiyaç yoksa belkide yıllarca) aynı yerde görev yapacaksınız. Tayin isteme durumunuz yok (ancak içeriden tanıdığınız varsa işi hızlandırırsınız)
Ben kimseyi etkilemek istemem ancak şimdi görev yapmayan herkes doğal olarak bir iş sahibi olmak istiyor ve sabırları tükenmiş durumda. Yanlış kararlar ve ileride pişman olacağınız şeyler yapmazsınız umarım. Bugün itibariyle başvurular da kapandı. Kazan yavaş yavaş kaynamaya başlıyor.
Diğer bir konu, yukarıda bir arkadaşımız bir şeyden bahsetmiş. Dediği gibi mülakatta veya sonrasında sizlere farklı illerde istihdam ettirilme teklifi de gelebilir ki aranızdan da bu teklifi alanlar olacaktır. Bazı arkadaşlarımız sırf yerleşebilmek için İstanbul yazıyorlarsa şayet, beklemedikleri bir şehri de teklif edebilirler. Kesin böyle olacak diye bir şey yok ama olmaması da garanti değil. Onların düşüncesine ve takdirine kalmış. Zannediyorum ki o arkadaşlar zaten yerleşmek amacıyla yazdıkları için Artvin'e bile gitseler hayır demeyeceklerdir:) -
@busus 2014 soruları mı?
-
@marjinalfaydali 2014 yılının çıkmış soruları elinizde varsa paylaşır mısınız