HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@marjinalfaydali Bu ülkede Yıllarca kpss soruları çalındı bunu herkes biliyodu kim ne yapabildiki taa ki birileri birileriyle ters düşene dek...
-
@raki haklisiniz hocam.simdi osym son 10 yilin sinavlarini inceleme karari almis.vaktinde yapilmayan,gec gelen adalet adalet degildir.
-
@marjinalfaydali valla hocam suan calisiyorum sinava ama korkarak bu defada olmazsa diye korku var.Yaş gidiyor ve once okul boşa okumuşum demek istemiyorum.
-
@raki hocam sizi ayakta alkisliyorum.cok guzel bir yorum olmus.Bizim bi abi o calinan sorular zamaninda atanmis biz adam atilir diye beklerken GUY olmus hahahah
-
@şule hocam insallah emeklerimizin karsiligini aliriz.kendinizi cok sartlandirmadan calisin.zira olmali diye cok kaptirinca ve sonunda olmayinca hayal kirikligi cok daha buyuk oluyor.tabi toparlanmasi da bi o kadar zor.
Ben o yuzden bu sinavi cok beklememe ragmen simdi hissizim.olursa evet sevinirim ama olmazsa da uzulmem.calismalarima devam ederim.ki zaten halkbanka degilde kpss ye calisir gibi calismaya devam ediyorum.12 bin siralamamla guy o da olmazsa tekrar kpss.
Bu surec bana umutlanmayi da ogretti,umudum kirildiginda kalkip tekrar baslamayi da.
Insallah sizde hakkiniz olan nasibi,sizin icin hayirli olan bir iste alirsiniz -
En son yapilan halkbank servis görevlisi 2000 kisi mi aldi?Eger oyleyse puanlar simdi daha cok cikmaz mi?
-
@zenginmemur kardeşim mantığın doğru ama şimdi 230*3=690 kişilik sağlam bi grup müf-kont-uzmanlık grubana kayacak o sebebten 2014”dende daha aşağı düşebilir.(tabi 2014 yılında aynı bu şekilde müf-kont-uzm. gbi bi alım olmadıysa)
-
@iyimser16 yok 2014te olmamis
-
Bence bu sene kpssye çalışanların kazanacağı sınav olacaktır farkettiğiniz gibi geçen senelere oranla alan ağırlıklı bir sınav o yüzden bu sene biyoloji mezunları edebiyat mezunlar vs şanslı değiller ayrıca nitelikli grubun kariyer gruplarına başvuracağınıda göz önüne alırsak puanların çok yüksek olmayacağı kanaatindeyim
-
@iyimser16, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@zenginmemur kardeşim mantığın doğru ama şimdi 230*3=690 kişilik sağlam bi grup müf-kont-uzmanlık grubana kayacak o sebebten 2014”dende daha aşağı düşebilir.(tabi 2014 yılında aynı bu şekilde müf-kont-uzm. gbi bi alım olmadıysa)
Saydığınız gruplar ile Servis Görevlisi grubunun sınavları ayrı. Dolayısıyla sıralamaları da ayrı. Mantığınız yanlış.
Ek olarak 2014 yılında 2000 personel Servis Görevlisi olarak işe başladı.
-
@bankaci farklı olduğunu biliyorum kardeşim, ama esas puanları yükseltecek insanlar genelde o sınavlara yönleneceği için servis görevliliğinin puanı beklenenene göre dhaa düşük kalabilir dedim. Mesala şimdi müf-kont-uzmanlık sınavı olmasa ona gireceklerde servise girip puanları bi hayli yükselteceklerdi, malum bu insanların ingiliceside bi hayli iyi. Ondan sebeb dedim yani kardeşim.
-
@iyimser16 Tabiki o açıdan düşünürsek doğruluk payı var. Ancak sırf İngilizce barajı koydukları için "Alan Bilgisi" iyi olduğu için puanları yukarı çekecek insanlar da mevcuttur aranızda.
Onları da gözardı etmemek gerek ama bence şu aşamadan sonra artık puan ve şehirden çok çalışmalarınıza odaklanmanızı öneririm. -
@bankaci tabi ki katılıyorum çalışma konusuna, ama ingilizcedeki eksiği alanla kapatıp puanları standardın üstüne çekicek birisini bulmak ciddi zor bnce çnkü her banka sınavında en az 8-9 tane saçma sapan soru gelir, 4-5 tane istatistik ve işletme vb yerlerden gelir o yüzden o puan öyle kolayına yükselmeZ zaten yükseltecek adam servise tav olmaz, o yüzden bnce kimsenin komplo teorisi yazmasına gerek bunlara kafa yormuyup güzel alan, gkgy ve belli oranda ingilizce çalışan mülakata atar kendisini.
-
@bankaci hocam ben gişe görevlisi için başvurdum ama çok kararsızım alanıma güveniyorum ama ingilizcem sıfır o yüzden uzman yardımcılığına başvurmadim ve giseye çok yüklenme olacak gibi görünüyor sizce ne yapsam uzman yardımcılığına mı basvursam değiştirmek konusunda ikilemde kaldım eğer İngilizce barajını aşağı cekerlerse basvurmadigima çok pisman olacağım önceki yıllarda aşağı çekilmiş çünkü
-
@pareto_wilfredo hocam yardımcı olur musunuz bugün son gün sizce ne yapmalıyım ?
-
arkadaşlar 2012 yılında yapılan servis görevlisi çıkmış soruları çözdüm mayıstan beri bir alan çalışmam yok kendimi görmek için 120 soruda 35 yanlış var sizce nasıl bu durumda sınava girsem mülakata kalır mı?
-
@jellinek İngilizce barajını aşağı çekeceklerini zannetmiyorum ancak puan barajı muhakkak düşecektir. 60 puan ve üzerindeki kişiler mülakata çağırılacak kişi sayısına erişemeyeceği için bu da puanları aşağı çekmelerine sebep olacaktır. Yalnız bu demek değildir ki İngilizcede baraj önkoşulu kalkacak... O sebepten, eğer lise dengi ingilizcem dahi kalmadı diyorsanız riske etmenize gerek yok o halde. Bildiğiniz ihtimal, sizin için en iyi ihtimaldir.
-
Arkadaslar sehir degisikligi yapiluyo mu su an icin bitti sanirim sure degil mi
-
@kamuguy Halkbank'ın sitesinde ayın 14'ü mesai bitimine kadar uzatıldı yazıyor
-
Elinde çıkmış sorular olan var mı arkadaşlar? Sakınca yoksa paylaşsanız da bir göz gezdirsek