HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Merhaba.
Genel itibariyla yorumları okumaya çalıştım. Gözlemlediğim kadarıyla sınav baya bir zormuş. Çoğunuz öyle yorumlar yazmış. Bir yerde büyümenin tanımı için yorum yapılmış. Benim bildiğim kadarıyla (karıştırıyor olabilirim, affola) Reel Gayrisafi Yurtiçi Hasıladaki net artışlara denir. Yani büyüme böyle tanımlanabilir. Soruda ne diyordu bilemiyorum.
KPSS de derece yapanların da sınava girdiğinden bahsedilmiş. Tabiki öyle ancak herkesin her anı eşref saati olacak diye bir şey yok. O an sınav anında afallamış çok insan vardır. Ümidinizi bu gibi şeylerle boş yere tüketmeyin. İyi kötü bir sınavı atlattınız, kafanızı dağıtın bence biraz. Soru tartışmayın. Sınav sonucu beklemeyin. Elbet bir gün açıklanır.
Düşük kapatır mı yüksek kapatır mı bunu tartışabilirsiniz tabi. Benim gözlemlediğim kadarıyla herkes için zor bir sınav olmuş. Alım sayısı 1000 Servis Görevlisi olacağı için puanlar düşebilir elbet ancak kontenjanın da büyük etkisi var.
Paralel olarak her yerde -3 -5 düşmesini beklemeyin. Örneğin bir şehir vardır 10 kişi alır. Orada -2 düşer belki. Ancak İstanbul - Ankara - İzmir gibi büyükşehir ve yüksek kontenjanlı alım yapılan yerlerde puanlar -2den daha fazla düşecektir ve olası olan bu'dur zaten. Hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşlar. Hakeden kazanır umarım. -
@raki Siz kaç puan bekliyorsunuz sinavdan
-
@ceska Ingilizcesiz 64 67 arası bi kaç soruda Emin olamıyorum o yüzden tam puan yazamıyorum
-
Bence de küçük iller yüksek kapatacak. Keşke tam tersi olsa gönül onu ister. Ama hayırlısı. Kısmet de giriyor tabi işin içine. Hayırlısı..
-
Ya bende şunu merak ediyorum. Diyelim ki yazdığımız şehre personel alınmayacak. E nolucak o zaman. Direk saf dışı mı yani.
-
@prsnll-adayı-52 Alınmayacak il olsa ilanda bütün iller demezdi. 1 kişi bile olsa her ile alım olur.
-
arkadaşlar geç bir soru olacak belki tartışılmıştır ama, standart sapma olmadığına emin miyiz ? Çünkü eğer yoksa puanlar gerçekten çok düşük kalır ve mesela büyük iller de özellikle son sırada puanı aynı olan çok sayıda aday olmaz mı ?
-
O zaman bir tahminde Konya yazanlardan alalim.Tahmini gorusleriniz nelerdir
-
@ekonomist42 66 bence
-
@sbf12345 fal da bakıyo musun?
-
Hukukta bi soru vardı ben hangis kıymetli evrakların özelliği değildir diye hatırlıyorum ama hangisi kambiyo senetlerinin özelliği değildir diyenler de var. Hatta şıklarda teslimi gerekir. Yalnızca alacak hakkı içerir vs vardı. Soruyu net hatırlayan var mı?
-
@marjinalfaydali şans sizden yana olur insallah
-
Çoğu il düşük kapatır. Mülakata kalanların çoğu atanır. Sgk'lar VMY ve diğerleri açıklanınca zaten çoğumuz mülakata bile gelmicz. Mecburiyetten girilmiş gereksiz bir sınavdı. Sakın ola biri hakkımız yeniyor falan demesin sonuçta biz de emek veriyoruz
-
@şule insallah hocam
-
@monopol kıymetli evrakın özelliklerinden değildir diyordu Heralde yanlış hatırlamıyorsam. Ben sadece alacak Hakkını içerir dedim. Sadece alacak hakkını içermiyor emtia senetleri de var Çünkü.
-
@kilici aynen ben de öyle hatırlıyorum. Ben de alacak yaptım. Teşekkür ederim
-
Özellikle hazırlandığım bir sınav değildi ama bu gece rüyamda banka şubesine giriyordum eğitimlere başlıyordum. İkinci rüyamda da Beşiktaş Porto maçında gol atıyordum. Artık sonuç açıklanmasını beklememe gerek kalmadı Heralde hayırlı olsun tebriklerinizi alabilirim
-
@kilici hocam hayırlı olsun hadi bakalım
-
Bend E rüyamda valizimi hazirliyodum Bend E kazancam yupppiiiii
-
@ddguy sen guya da girmemiş miydin? Olmadı mı?