HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@muhalba inşallah düşük kapatır hocam.
-
burdurdan giren yok
-
@alexdelarge katılıyorum 50-55 arası olacaktir bence mülakat daha bir onemli hale geldi.ne yazık ki
-
50 lere cekme ihtimali olur mu ki
-
@alexdelarge ben gecicem hocam insallah 70 i:) kpss puanim da p48 86 ama sinav cidden sacmaydi.
-
Gk gy 32 İngilizce 35 alan 40
Ankara servis
Possibility ?
-
@ceska ihtimali var hocam ama ankara oldugu icin alani az daha iyi yapsaydiniz kesindi bence.68 e felan denk gelio sanirim bu dogru sayisi
-
@ceska 69-69,5 filan yapar bence şansınız gayet yüksek Ankara yüksek kapatan bir il olmasına rağmen
-
@jamiryoo katılıyorum bende bazı iller için 55'e barajı cekeceklerini düşünüyorum acıkcası ve cok merak ediyorum bu yüzden
-
InsAllah isparta da düşük kapatan illerden biri olur da bende girerim ya
-
@raki bi sacmaliyonuzki.2014te bile o kolay sinavda bilr istanbul kacla kapatti bi bak istersen
-
@duranvarlık haklısın puan konusunda ama bu sefer de alım az 2014 de 2000 kişi idi şimdi 1000 servis , keşke 2000 olsaydı şimdi ne rahattık
-
Rakı kardeşimin söylediği gibi olursa umudu keselim tümden
-
@duranvarlık kardeş gk de kaçacak soru yoktu gy de sağlam 7 8 soru vardı Alanda da zor sayılabilecek 8 10 soru vardı bunların dışında sınav genel itibariyle Kolay bi sınavdı Evet Bencede Geçmiş Yıllara nazaran biraz farklı bi tık zordu sınav puanlarda düşme olacak Bencede ama ortalama 2 -3puan düşer 60 ın altına iner mi Evet bikaç il düşebilir ama sadece bi kaç il
-
@raki dostum gk de nasıl kaçacak soru yoktu? Ya gkyle gy'yi yanlış yazdın ya da sen İlber Ortaylı sin
-
@alexdelarge Evet karışmış
-
Bence tam tersi gyden kacacak soru yoktu ama gk zordu. İngilizce ise çok kolaydı. Ama alanda sadece muhasebe ve matematik-finans soruları zorladı beni. Muhasebe bilgim işletme ogrencisininki kadar olsaydı ne 70i, 85leri zorlardım bu sınavda ama olmadı. Bir de İngilizcenin katsayısı o kadar az olur mu ve ? Yazık ... İnsanın motivasyonu kalmıyor ing çözmeye sınavda.
-
@raki peki size göre hangi iller baraj altı düşebilir? Merak ettim
-
@lalzeynep23 illerin kontenjanını ve başvuru sayılarını bilmeden bunu tahmin etmek çok zor olur
-
Bence Bayburt,Gümüşhane,Şırnak, Artvin,Bilecik gibi çok küçük illerin barajı az olur.