HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@lalzeynep23 bence istanbul un şansı daha yuksek
-
@prsnll-adayı-52 alim sayisi daha coktur cunku
-
@83istanbul aman hocam antalyayı karıştırmayalım o puanlara yakınında bile geçmesin:))
-
bu ayın 19 u soylentisi nasıl cıktı
-
Arkadaşlar birçok yerde büyüme sorusunun cevabını reel gsyh/nüfus yapanları gördüm.gsyh daki artış gibi bir cevap vardı doğru olan o diye düşünüyorum. Ama doğru cvp reel gsyh/nüfus'sa nasıl oluyor bilen birisi açıklayabilir mi?
-
@sayınseyirci söylenti değil hocam bizzat ist üni nin attığı mail
-
@alexdelarge reel cikti düzeyinin bir onceki yila gore pozitif farki diye biliyorum büyümeyi.
-
@prsnll-adayı-52 evet orası öyle gecen alımda düşük kapattı diye çoğu kişi orayı tercih etti gibi alım sayısının fazla oluşu da etkili tabi soruları tam hatırlamıyorum ama genel kültür mahvettiği için bende ne yapıp edip 60'geçemeyenlerdenim korkum da o yüzden
-
@prsnll-adayı-52 öyle bi şık varsa o olabilr tabi tam hatırlamıyorum. Ama nüfusa bölmek saçma gelmişti
-
@alexdelarge nüfusta bölmek kişi başına düşen milli gelir olsa gerek. Bursa toplam bi değerden bahsediliyor. Katılıyorum.
-
@alexdelarge reel gsyih artisa buyume denir.dedikleri yanlis hocam.brut buyume hizindan nufus artis hizini cikarirsan da net buyume hizini bulursun orayla karistirmis olabilirler bu cevabi verenler.
-
@alexdelarge Arkadaşlar Reel GSYH/Nufus=Kisi basina dusen reel GSYH oldugunu soylemis.Ben baska birsey soylemek istiyorum.Bir kere buyume demek icin once elimizde bir veri olacak ki ona gore buyume veya daralmadan bahsedelim.Gecmis yil rakamlarini bilemeden buyume bulmamiz mumkun degil.Yani RGSYH/Nufus diyenler neye gore bunu diyor anlamiyorum.Tek bir yilin RGSYH sini nufusa bolerek nasil bir buyume sonucu cikarabiliriz?Sizin soylediginiz cevap dogru bu arada hocam.Soruda direk buyumeyi sormus buyume oranini bile sormamis.Oda RGSY daki artis.
-
@luthor eyvallah hocam. muallakta bırakan, çelişkili çok soru vardı zaten. Artık bu sorunun bari cevabi net olsun
-
Bu sınavda yine antalya en yüksek kapatacak gibime geliyor(Sadece tahmin)
-
Ankara 64 ile İstanbul 63,5 ile İzmir 66 ile kapatır.
-
@ceska bu puanlara + 6 +8 minimum daha eklemeniz lazım
-
@raki çok fazla olur o zaman.
-
@şule insallah dusuk kapatir yoksa bu bayram yozgata falan gitmem
-
@ceska Izmir,Ankara 70 puan bandı sınır olacaktır Istanbul 66 67
-
@raki birçok forum, Facebook sayfası dolaştım daha 70'i gecerim diyenini görmedim ki bunlar kpss,kurum sınavları..vs hazirlanip giren adaylar. Üst sınır olarak 70e zor ulaşılırken siz 70'in alt sınır olacağını soyluyosunuz. Mutlaka bi bildiğiniz vardır ama bana çok yüksek geldi.