HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Sınava giren kişi sayısı 60.000 iken sadece forum sitelerinde yorum yazan 10 kişi ile puanları değerlendirmek yanlış olur. Ben puanların geçmiş yıllardaki gibi olacağını düşünüyorum. Taban puanın aşağı çekileceğini sanmıyorum. Ayın 19'unda da sınav soruları açıklanır. Böyle baştan savma bir sınav hazırlayan üniversitenin 2 hafta içerisinde sınav sonuçlarını açıklamasına da şaşırmam,orası ayrı konu.
-
@yek sonuçlar açıklanmayacak mı 19'nda
-
@devletebedmüdded ben İÜ değilim,bilmiyorum. Sadece fikrimi beyan ettim.
-
bir an önce aciklanmasi en mantiklisi, ona gore herkes yoluna devam eder.
-
önce 19unda açıklancak dediler sonra internet sitesini takip edin dediler sınavları gibi sınav sonrası hizmetleride saçma
-
@marjinalfaydali hocam neden yozgat anlatsanıza biraz
-
Alan 45-50 arası gy-gk 25 ingilizce 20 için küçük ile şansım olur mu sizce alanı iyi yaptığımı sanıyordum ama sınavdan sonra batırdığımı anladım
-
@mülkiyeli45 esimin memleketi hocam
Bide genelde kimsenin aklina gelmez yozgat.ic anadoluda kiyida kosede kalmos bir ilimizdir.bu yuzden de hep dusuk kapatmis banka sinavlarinda.dgouda yasadigimiz yeri yazacagimiza yozgat yazalim dedik
Ha bir de 2014 halkbank sinavinda aileler ankarada diye orayi yazip,cogu ile puanim yetecekken ankaranin cok yuksek kapatmasi sonucu ortada kalmaminda etkisi buyuk -
arkadaslar alan sorusu hatirlayin biraz.neden orasi neden burasi sonraki mesele.
-
@watchandlearn Hocam sen bilirsin tabi ama yakın zamanda sorular açıklanacakmış bence bu sürede boşuna stres olacağına keyfine bak daha iyi
-
keyif mi issizlik icinde nasil bi keyif acaba
-
@marjinalfaydali doğuda nerdesiniz bilmiyorum ama yozgatta Allah yardımcınız olsun bizde kız alıcaz yozgattan ama çok zor bir şehir ya dikkatimi çekti o yüzden hocam
-
@watchandlearn şu forumu hizaya sokmaya çalışanlar bir bitmediniz ya
-
yuzde 20 genc issizin oldugu bi ülkede yoneticiler tum alternatifleri masaya yatirip care bulamiyor. diger ekonomik gostergeleri bozmadan issizligi 6 7 cekebilecek bi sistematik calisma vizyon goremiyorum.
-
@watchandlearn hocam bundan önceki yaklaşık bi 50 sayfa konuşuldu rica ederim oraya bak valla tekrar tekrar gerek yok artık kusura bakma nolur
-
@mülkiyeli45 Laf banaysa eğer amacım forumu hizaya sokmak falan değildi.Kimin ne tartıştığı umrumda da değil.Laf olsun diye söylenmiş birşeydi sadece.Zaten iletiyi okursan soru paylaşma veya tartışmada demedim.Az bir süre kaldı zaten boşa stres yapmayın dedim.Sen niye üzerine vazife edinip de anlamadığın birşeye atladın onuda anlamadım.Neyse kal sağlıcakla.
-
@luthor yaptığım etikette kime söylediğim zaten ortada. Niye üzerine aldın ki ?
-
Alim sayisi cok onemli dusunsenize bir il 5 kisi alcak ilk 15e girmek hayli zor olur ama anlayamiyorum nasil bu sinavda puan olaylari 2014le kiyaslarsak cok zor olcak
-
Gk gy 32 İngilizce 34 civarı bekliyorum. Ankara servis görevlisine başvurdum. Alandan ise hukuka iktisadi iyi yaptım fakat muhasebe oldukça zorladı zaten muhasebe bilgim iyi değildi. Yani alanda 35-40 net olması muhtemel. Sizce mülakat şansı var mı ? Bu arada alanin içinde de katsayılar farklı. Mesela hukuk yüzde 28 katsayısı var. Hukuk iktisat ve muhasebe üçlüsü alanın yüzde 80i demek oluyor. Maliyenin katsayısı yalnızca yüzde 7 mesela. Sizce şansım var mıdır ? Çok istiyorum bu işi çok ...
-
@ceska hocam aynı hesaba geliyor soru başı 0.7 yani .