HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Sizce salı günü açıklanır mı?
-
@muaccelalacaklı cevapları yayınlasalar da bu karmaşadan kurtulsak. Facede gruplarda paranın homojenliligi bile tartışılıyor. En azından herkez rahat eder 19 unda aciklanir ins da çok beklememiş oluruz
-
@marjinalfaydali cok mantikli yazmissiniz katilmamak elde degil
-
Halk ik yla konuştuk biz ist üni ne diyosa o dur dedi ist üni salı dedi insAllah beklemeyiz
-
@zeyno5454 bazilarina baktim.oyle tum sorulari didiklemedim ki zaten cevaplarda da netlik yok hala.herkes kebdi dogrusunda diretiyor.acikcasi 60 i gecebilecegimi dusunmuyorumcu nku gk beni batirdi hukukta da zorlandim.siz baktiniz mi?
-
Ablam banka personeli ik ile görüşmesinde ocak ayında mülakatların olucağı, yılbaşına kadar da sonuçları açıklıyıcaz demişler. Salı günü açıklanmayabilir.
-
@yasar1905 yılbaşına da az kaldı hocam süreç kısa tutulacak demekki ocak 'taysa
-
Demek ki şubat başında iş başı olacak
-
Arkadaşlar bu sınav için puan artar azalır yorumu yapmak bence saçma neye göre artar azalır? Bu LYS ve KPSS tarzı bi sinav değil ki.. 2016 ya göre degerlendiremeyz orda baraj vardı 80 alan adam barajı asamazsa eleniyordu. 2014e göre konuşursak soru dağılımının çok farklı olduğu her sorunun eşit puanlı olduğu 120 soruya 3 saat süre verilen ve arkadaş da bahsetti çalışmadan giren birinin 65 alabilecegi bi sinavdi. Her sınavın dinamiği farklı.Bizim degerlendirmemiz gereken şey burda puan. Ve ben bu sınav için mesela 65 puanın baya iyi bir puan oldugunu düşünüyorum. Ha adamın başvurduğu sehirde talep kontenjana göre fazladir 65 le giremez o ayrı. Ama bence 65 civarı bi puanın almanın kolay olmadığı bi sinav ve puanlama vardi.
-
@ddguy aynen hocam şubatta başlatıcsklar sanırım
-
Arkadaşlar bana göre Kpss Alana iyi çalışmayan sağlam ekonomi bilgisi olmayan sadece banka sınavlarina yönelik çalışan kişiler bu sınavda 60 ı geçeceğini düşünmüyorum.Bu sınav 1 2 aylık çalışmayla geçilecek tarzda bir sınav değildi genel bilgi yok denecek kadar azdı uç ve eleyici sorular yoğunluktaydi.
-
@muhalba hocam ben 2700 lerdeyim ama sınav gerçekten çok sacma idi
-
Yaw soru getiri olayı x0.71 ve x1 katına tekabül ediyor. Sonuçta açıklamada standart sapma filan var mı yok mu yazmıyo. Hiç belli olmaz puan sistemi.
Çünkü burda 60 puan ve üstü yapan adam , zaten bu netleri kpss de yaparsa dereceye oynar.
Kısacası bu kadar zor olmaz taban puan kesinlikle -
@fatoss21 ben 1200lerdeyim sınav zordu
-
@veliat34, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@fatoss21 ben 1200lerdeyim sınav zordu
Ben ilk 10000 kişiden 3000u girmiştir dediğimde herkes yanlış anladı. Benim demek istediğim şeyler farklıydı. Alan çalışmayan insanın bu sınavı kazanma şansı yok. Gkgy çok iyi yapmış olsun 35dogru yapsa, alandan 25 puan almasi gerekiyor bu da 38 doğru falan yapar. Yani sadece alan sınavında iyilerin kapistigi sınav olarak görüyorum ben bu sınavı. Alana orta halli çalışan 45 neti görüyor. Çoğumuzun alan neti 45 50 arası. Turkce matematiği de çoğumuz yaptık. Gk de atan tutturduysa bu sınavı kazanır.
-
@marjinalfaydali hocam ben barajı geçsem de sakarya da 11 şube var ve kaç kişi alacakları beni çok tedirgin ediyor. Sıkıntım burada . . 8 kişi alsalar 24 kişi mülakat
-
@muhalba kesinlikle bu konuda sana katılıyorum zaten türkçe ve matematikte eleyici 1 soru bile yoktu herkes yapmıştır alanı iyi yapan bu işi götürür.
-
@zeyno5454 evet bir de o mesele var.bende yozgat yazdim.orda da 9 sube var.kac kisi alinacak bilmiyoruz...hayirlisi olur insallah.
-
@marjinalfaydali inşallah hocam emek veren herkes için hayırlısı olur bu sınav.
-
@alexdelarge gerçek bir yorum