HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@alexdelarge maalesef hocam salladım
-
@baki teşekürler.
-
@veliat34 hepsini aynı şık mi yaptiniz
-
@zeyno5454 yok şıklara baktım mantık yürütmeye çalıştım ziraatın uzman yardımcıligi en son sınavında 20 sorudan 9 tane tutmuştu
-
@veliat34 1,2 puan alırsın tabi yine de. Toplam 65 puan civarı oluyo, inşallah şansın vardır çünkü ben de istanbul yazdim o civarda bekliorm. Alandan ve gkgy den yapilabilecek kadar yapmışsın bilmiorm yine gecemezsen kim gecicek acaba bu baraji.
-
@alexdelarge gerçekten çok saçma 70 alabilirmek için ful yapmak gerekir galiba mesela benim bu sene kpss 87 cidden sınav kpss den çokta basit değildi
-
İngilizce sınavı kolaydı bence en az 25 gelir ben bu kadar kolay beklemiyordum.
-
@beşiktaş1903 umarim cok yuksek kapatmaz Bursa. Hayirlisi olsun.
-
@veliat34 ben hiç kpssye girmedm.bu 3. Banka sinavim. bundan öncekilere nerdeyse çalışmadan girdim 63,64 aldım. Buna daha ciddi hazirlanmama rağmen o kadar alabilecekmiyim emin değilim.
-
@sword00 hiç Türkçe bilmeyen biri için Ali ata bak cümlesini okuyup anlaması ne kadar basit olabilir ki ?
-
@veliat34 tabi öyle bakınca her sınav zordur:)daha önce girdiğim uzmanlıkları ve banka sınavlarına göre kolaydı. Yds yi katmıyorum bile
-
@sword00 hocam uzman yardımcılığına niye başvuru yapmadiniz ki ingilizcesi o kadar da zor değilmiş diyorlar
-
@mühendishanim umarım hakkımızda hayırlısı olsun ...
-
@veliat34 daha oncekici sinavlarda yüzde elliyi geçmemiştim sınırda çok kaldım. riske atmak istemedim bu kadar kolay beklemiyordum ondan başvurmanız bu kez.alım da yok duzgun alandan iki yıldır servise girip garantiye almaya çalıştım biraz.
-
@sword00 inşallah olur
-
@veliat34 nasip kısmet herkes için hayırlısı olsun.boynumuza hayırlısı yazısi asıp gezicez yakında kim ne derse hayırlısı diyorum bu ara:)
-
@alexdelarge bu sınavda max. Gk Gy 35 Alan 55 tane yapılabilirdi diğer sorular çok uç ve anlaşılamasi güç sorulardi.inşallah hayırlısı olur hakeden kazanır
-
@sword00 Benim de 2 yıldir en çok kullandığım sözcük
-
Arkadaslae izmir ve ankara yine mi yüksek kapatir?
-
@zenginmemur hiçbir fikrim yok