HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@derya-senol bende sizden farklı değilim valla. Hayırlısı olsun.
-
önce 19unda açıklancak dediler şimdi takip edin diyorlar sınavları gibi sınav sonra hizmetleride sıkıntı bunların
-
@alihan sınavınız nasıl geçti hocam
-
bende Bursa icin girdim sinava. Bursa var mi?
-
halkbank mesaj attı şimdi bana sınava girerken hesap makinesi yasak diyor baya erken attılar
-
@busus Ben bayram ve kandillerde de mesaj bekliyorum İstanbul üniversitesinden. Atmazlarsa kırılırım
-
Halkbank salı icin net bir sey soylemiyo.
-
@öktem_ilteriş hocam vala hatırlayamadığım baya soru var gerçekten. Bide çok soru muallakta malum forumdaki tartışmalar dan anlaşılıyor.
Senin kaç doğru var -
@zenginmemur salı acıklanacak diye msj attılar ?
-
Şu tebligat sorusunda veli vasi yanlış dıyenler çogunlukda şıklara bakıldıgında mantıklı ancak söylede bişey var
213 sayılı V.U.K.’nun kanuni temsilcilerin ödevi başlıklı 10. maddesinde de anlaşıldığı gibi küçük ve kısıtlılar mükellef olduklarında bunlara düşen görevler kanuni temsilcileri tarafından yerine getirilir. Küçük ve kısıtlılar temyiz kudretine haiz olmadığından, kendilerine yapılan tebliğ hukuken değer ifade etmez. Bu nedenle, bunlarla ilgili tebliğ, veli, vasi, veya kayyım durumundaki kanuni temsilcilerine yapılır. Bu durumda katil uşak mı -
Burdur'dan giren var mı acaba
-
Toplam 60 doğru çıkar. Şansım var mı
-
@mühendishanim ben varım hocam bursa
-
Burdur için mi girdiniz ? @mühendishanim
-
Şimdi size çok orjinal bi soru sorcam gençler a grubunda ingilizcede hangi şıkkı ağırlıklı olarak işaretlediniz
-
30 gk gy 45-50 arası alan istanbul için şansım var mi ?
-
@baki diğer şıklarda neler vardi hocam. Ben de sizin gibi düşündüm ama yanlış cevap bu imis
-
Napolyon ile ilgili tarih sorusu neydi arkadaşlar ya .cevab
-
@veliat34 İngilizce yok mu hocam?
-
@zeyno5454 komisyonda teblig,dairede teblig,memur aracılıgla teblig bide veli vasi vardı sanırım