HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@zenginmemur izmiri bende merak ediyorum.
-
Ankara izmir hep yuksek kapatan iller.ben bursayi da yuksek kapatir diye bekliyorum.onun disindaki iller her zamanki ortalamasinda kapatir gibi..benim esas merak ettigim 60 puanin bile ciddi net gerektirdigi bu sinavda taban puanin dusmesi gibi bir durum olur mu acaba?
-
@marjinalfaydali hocam forum ahalisine göre düşmesi imkansız şimdi bu soruya herkes atlar ben sana diyeyim ama bence şu de 110 soruda 80 soru yu yapan muhteşem yani bence sorular zor değil ama aşırı saçmaydı bence düşer insAllah düşer yani
-
Inşallah düşer. Hayırlısı olsun herkes hakkında.
-
@ddguy ben 2014 halkbank sinavina da girmistim.bu sinavla alakadi yoktu.yani rn azindan sorular boyle sacma degildi ve o zaman benim egitim mezunu arkadasim bile doguda bi ili kazanmisti.yani 60 i gecmek cok cok kolaydi...
Bu sinavda verilen katsayilarla hesaplama yapilinca 60 almak zor.evet bencede sinav kolaydi ama sacmaydi.cunku herkes kendini cikmis sorulari referans alarak hazirladi bu sinava.herkes inkilap tarihi calisti,guncelleri calisti,issizlik enf oranlarini ezberledi,bankacilik terimlerine bakti,merkez bankasina calisti ama sonuc? Hic biri cikmadi.
Evet sorular kolaydi ama kimsenin odaklandigi dogrultuda olmadigi icin yasanilan sokla beraber sinav da tuhaf gecti.yani en azindan bende oyle oldu.gk kisminda emin oldugum en fazla 5 soru vardir.alanda az cok biseyler yaptim ama hesapladigimda en kotu duruma gore 60 i bulamiyorum en iyi duruma gore ise en fazla 62 63 aliyorum...gercekten tuhaf.
2014 teki sinavda aylarca kitap yuzu acmadan oylesine girmeme ragmen 68 almistim(Ankara yazdigim ve o da 74 le kapattigi icin olmamisti)
Simdi neresinden tutsam olmuyor.cok merak ediyorum iller nasil kapatacak.taban puanlar ne olacak.... -
@marjinalfaydali, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@ddguy ben 2014 halkbank sinavina da girmistim.bu sinavla alakadi yoktu.yani rn azindan sorular boyle sacma degildi ve o zaman benim egitim mezunu arkadasim bile doguda bi ili kazanmisti.yani 60 i gecmek cok cok kolaydi...
Bu sinavda verilen katsayilarla hesaplama yapilinca 60 almak zor.evet bencede sinav kolaydi ama sacmaydi.cunku herkes kendini cikmis sorulari referans alarak hazirladi bu sinava.herkes inkilap tarihi calisti,guncelleri calisti,issizlik enf oranlarini ezberledi,bankacilik terimlerine bakti,merkez bankasina calisti ama sonuc? Hic biri cikmadi.
Evet sorular kolaydi ama kimsenin odaklandigi dogrultuda olmadigi icin yasanilan sokla beraber sinav da tuhaf gecti.yani en azindan bende oyle oldu.gk kisminda emin oldugum en fazla 5 soru vardir.alanda az cok biseyler yaptim ama hesapladigimda en kotu duruma gore 60 i bulamiyorum en iyi duruma gore ise en fazla 62 63 aliyorum...gercekten tuhaf.
2014 teki sinavda aylarca kitap yuzu acmadan oylesine girmeme ragmen 68 almistim(Ankara yazdigim ve o da 74 le kapattigi icin olmamisti)
Simdi neresinden tutsam olmuyor.cok merak ediyorum iller nasil kapatacak.taban puanlar ne olacak....2017 kpss de ilk 10bin e giren kişilerin 3000i bu sınava girmiştir. Çünkü herkes işsiz. O yüzden puanlar zor düşer.
-
@muhalba hocam ilk 3000 bu sınava girer amenna ama ilk 3000 bu sinavin konularına hakim miydi bide öyle bi soru var hepimiz alanciyiz kaç senedir bu kpss ye hazirlaniyoruz az veya çok bi şeyler biliyoruz ben deli gibi bankacılık çalıştım not çıkardım bi tane düzgün soru yoktu puanlar düşer veya düşmez bilemeyiz ama imkansız da değil puanların düşmesi bence
-
Ayrıca ilk 3000 nin bu sınavı kazanacak diye kesin gözüyle bakmak da bana saçma geliyo belki ilk 3000 deki adamlar puanı düşürecek sanki sınavda doğru düzgün alan sorusu vardı muhasebeyi gördük bi tane stok sor bi tane doğru düzgün kayıt sor var mıydı yok tu
-
@muhalba hocam vu sınavın kpss formatıyla uzaktan yakından alakası Gerçekten bilgi ölçümü yapan alan sorusu bir elin parmağını geçmezzzzzz alancı olmayıpda 2 ay özetleştirilmiş bi alan çalışması Yapanla alan kpss ye Yıllarını veren kişinin aynı puanı alabileceği bi sınavdı malesef Ayrıca sınav Geçmiş Yılların sınavına göre bi tık daha zordu veya farklıydı bana kalırsa puanlar 2 3 puan aşşağı çekilecektir
-
2014 2016 da da o dönemde kpss ye girmiş ilk 3000 5000 sıralaması olan adam da sınava girdi uzmanlık da da düşüş olmuş ilk 3000 deki adam ilk defa sınava girmiyo ki yani
-
Ben soyle dusunuyorum ilkkez alan disi giricek insan bu sinavi yapamamstr.alana yillarini vermis insanlarda hepsini yapamamstr degildirli oncullu sorulari cogunluktaydi.alani nekadar bilirsen bil bi sinav psikolojsi oluyor salakca hatalar yapiyorsun o anki ruh hali ile.bu da alanda muthis yapanlarin sayisni dusunuyor.diger bir durum ise alan disi dersler ilanda verilmisti bu nedenle cogumuz bankacilik isletme banka muh is hukuku calistik.cunku zaten gecmis yillarin alanini herkes yapiyordu farki burdan kapatiriz dedik.ki burda da afalladik.cunku alan disina cikilmamisti yoktu bankacilik is hukuknda aman aman sorular.sinav zor degildi kolayda degildi ama sacma sorulari vardi kolay i kolay eleyiciside ii eleyicydi.hala netlesmeyen sorular var mesela herkes kendi dogrusnu kabullendrmeye calisiyor.yani bu sinav onceki sinavlarla karsilastiralamaz bu nedenle bir dusus olacagini dusunuyorm.baraj asagi cekilir gibi geliyor.hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.
-
Benim arkadaşım 1900. oldu bu Kpss'de. Benim pek iyi değildi 10bininci oldum. Ancak ikimizinde alan doğru sayıları kafa kafaya. GK ikimizinde bilinçsiz maalesef. Onun için yok ilk 3bin kazanır gibi cümleler yersiz oluyor. Sınav soruları ile kpssnin yakından uzaktan alakası yok
-
Ayyy şükür kafama göre insanlar yorum yapmaya başladı yeminle icim şişti kaç gündür soru tartışması yok o değil kesin bu yok şu degil kesin o yok düşmez yok çıkmaz yettiydi sagolun gençler
-
@muhalba benimde siralamam 12 bin sorular bana kolay geldi ama sacmaydi da.evet alan yapildi ama daha cok getirisi olan gk yapildi mi? Hic sanmiyorum...zaten gk olmayinca puan ciddi dusuyor.yani bu sinavda alanin iyi olmasi kurtarmayacak.tersi de gecerli gk gy iyi olup alani olani da kurtarmayacak...sonucu merak ediyorum
-
Ayrica su da bi gercek arkadaslarinda dedigi gibi alana yillarini vermis biri ile daha yolun basinda yeni mezun birini ayracak kalitede bir sinav asla degildi.ben oturup makro iktisatta keynes klasik yeni klasik keynesin faiz enflasyon goruslerinin ayrimini calisirken sinavda bunlarla ilgili olmasini birak adam akilli makro sorusu gorememek beni uzdu.muhasebede tum kayitlara az cok hakim olup ekstra celdirici kayitlari yaparken hergun stok sorusu cozerken muhasebede elle tutulur sorular gorememek uzucu....
Bu sinavda kpss siralamasini baz almak sacma.zira ilk 3000 e girmis arkadaslarin ben sanmiyorum ki bedir savasinin sonuclarini bilsin ya da gk kismindaki acayip sorulari yapsin.
Soyle de bir durum var ki 70 alan sorusunda 60 alan yapan(60×0,70=42) kisiye alan getirisi 42 puan bu arkadas Gk gy 40 soruda 30 net yapsa 30 puan.(yd yi salladigini varsayiyorum) alacagi puan 72.sizce bu kadar iyi netlere 72 gelmesi normal mi?
2014 te ankara 74 le kapatmisti.
Yani demem o ki bu sinavin hesaplamasinda ya farkli bi katsayi kullanilacak ya da taban puanlar istemsizce dusecek... -
Burdurdan giren var mi
-
Bence 60 puana istanbul gelir tabi sadece benim tahminim bu
-
@muaccelalacaklı bencede gelir.
-
@marjinalfaydali hocam cevaplarinizi kontrol ettiniz mi.
-
Yok kpss de ilk 3000 siralamaasi olanmissss. Güldürmeyin arkadaşlar. Böyle kıyaslama mi olur.