HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@rorschach159 antalya ya başvurdum hocam sorma gelmedi ya maalesef
-
@ddguy bende hatırladım şimdi. Tercih zamanlarında 81-82 civarı kapatacak BENCE demiştim. Sizden linç yemiştim
-
@83istanbul valla hocam sinirli anima denk geldiysen yapmisimdir biraz öyle köpekliklerim vardır hakkını helal et
-
@oguzidane çok iyi espri harcanıyosun buralarda
-
@raki abartma
-
@ddguy Hayırlısı izmiri kazandım arkadaş gazıyla servise girdim muazzam 2 seçenek
-
Bende rüya gördüm ve cok gerçekçiydi. İller 50-65 bandinda kapatmis taban puanları. Sinop 56 gördüm. Hemen tc mi yazip kendime bakarken rüyadan uyandım:D
-
@lewis hadi sana da hayırlı olsun
-
@lewis öyle rüyaya can kurban ! inşallah öyle olur Ankara da o civarlarda olsun diyeceğim de zor
-
@rorschach159 hocam kazandiysan işin ne gözünü seveyim ya
-
Biraz konu dışı olacak ama önümüzde başka bir banka sınavı var mı ? Vakıfbank da sınav yapacak diyorlar mesela. Bunu kazanamazsam bari hazırlanacak başka bir umut daha olsun ...
-
@ceska ziraat bankası duyumu var şimdilik.
-
@ceska Hocam kpssyi de düşünün bence.Temmuzda olacak b grubu alımda var bu sene.Alan kasarsanız seçeneklerde artar.
-
@luthor Hocam yine konu dışı olacak ama sizce kursa gerek var mı ? Kpssye de hazırlanıyorum ama bireysel. İktisadim iyidir, hukuk için murat yayıncılık aldım ordan calisiyorum maliyeye kolay diyolar ama muhasebe zorlar sanki biraz diye düşünüyorum. Kursa gitmek istemiyorum çok para ben kendim de yaparım diyorum ama bazı sorularda hızlı çözmeyi falan ogretiyolarmis diyorlar aklım karıştı.
-
@ceska Hocam özelden yazıyorum linç yemeyelim şimdi
-
-
Barajın 60'ın altına çekileceğini düşünüyorum. Beklediğim puan min 58 max 63 ingilizceye bağlı hayırlısı umarım salı açıklanır
-
@y-oguz90 bende öyle düşünüyorum tabi illere göre taban puan değişir hangi ili tercih ettiniz bu arada?
-
50 olursa baraj burdura yerlesirim:D
-
@semihylc ziraat duyumu nedir hocam? Bilgi verir misiniz?